دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی من همش میام اینجا با یه مشت بچه مشورت میکنم و راهنمایی میگیرم؟؟؟
ماماناتون نمیان اینجا؟
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
🙄😐🙄😐🙄حرفی ندارم...من خودم میخام ۲۲سالم ک شد بچه بزارم گیرم بیاد،چون سن پایین خیلی بهتره،،،،بسپا ...
یعنی متاهلی؟؟؟؟؟؟
شوخی نکن.
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
به مامانت دلداری بده بگو همسن و سال های مامانت هنوز مجردن😎😎😎
اتفاقا مامان من هم خواهر بزرگم را تو 18 سالگیش آورده
خواهر کوچیکم را تو 35 سالگی بدنیا آورده
خیلی خوب بود
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
وای خدایا. یعنی من همش میام اینجا با یه مشت بچه مشورت میکنم و راهنمایی میگیرم؟؟؟ ماماناتون نمیان ا ...
😂😂😂😂😂خیلی باحال بود
این هم از مزایای فضای مجازی هست