2777
2789
عنوان

اینستا..بلاک کنم!

881 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها 

مسخرم نکنیداااا

ولی بچه ها من خواهر شوهرامو ویادمو فالو نکرده بودم اینستا یعنی نه اونا درخواست داده بودن هیچ وقت نه من 

ک این اواخر یادم خودش ریکواست داد وفالوم کرد منم فالوش کردمو دیدم همه خواهرشوهرامو وشوهراشونو داره اونام دارنش!

حالا یکی از خواهر شوهرام چند روز پیش دیدم فالوم کرده

منم هم فالو کردم هم بک دادم ک بتونه پستامو ببینه

بعد حالا میبینم خودش اینکارو نکرده ک من پستاشو ببینم 😐😐😐😐۵۰۰،تا حدودا اینجوری ام پست داره

بدم اومد از این کارش خب اینکه نمیخواست من ببینم غلط کرد ریکواست داد

بلاکش کنم ب نظرتون یا برم دایرکتش بهش بگم بک بده

😶😶😶😶

الانم یه استوری گذاشتم دیدم ک دیده رفتم ببینم میتونم پستاشو ببینم دیدم نه😔خب زشتم هست جلو اون جاریم☹️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو قسمت فالور هات سمت راست ی ۳ نقطه داره اون بزن ریمو کن. بلاک نکن. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...