2777
2789
عنوان

شوهرای شمام بهتون میگن؟؟؟؟

1303 بازدید | 73 پست

خانومااااا یعنی ایراد ازمنه. ؟ من قیافم بدنیست اخلاقمم ازترس اینکه باهام بد نباشه خوبه...تا یه ذره اعصابم ازیه چیز خورد باشه بگم اینجوریه اونجوریه میگه چرا سگ شدی ؟ 

میگم خب چرا ایجوری میکنی میگه بروبابا توام دیوونه ای برو گمشو .بارها بهش گفتم اینطوری باهام حرف نزنه ولی نمیفهمه . دیگه واقعا دارم بهش احساسمو ازدست میدم . میگم خوشبحال بقیه شوهراشون یکبار بهشون بی احترامی نمیکنه اونوقت این احمق... خب منم بچه کوچیک دارم بعضی وقتا خسته ام اعصابم خورده ولی ازترس این همش باید خودمو خوشحالو بی مشکل نشون بدم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هیچوقت بهش بی احترامی نمیکنی؟؟؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بار اول که بی احترامی کرد باید کاری میکردی ادامه نده 

هر آدمی برای خودش شخصیت داره کسی حق نداره توهین کنه 

بشین باهاش حرف بزن بگو چهار روز دیگه بچت ازت یاد میگیره

حواست باشه!

وقتی  عصبانیش کنم،ممکنه فش بده،اما بعدا پشیمون میشه،از چشماش میخونم،درحالت عادی احترام همو نگه میداریم

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
شوهرای شمام اینجوری ان خدایی؟ چکارمیکنید آدمن ؟

اصلا وابدا.....

من‌کاری نمیکنم خودش از اول بامحبت بود و من فقط تشویقش کردم....

حتی اسممو خالی  صدا نمیزنه  

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
سگ شدی 😨😨😨😨 نه نمیگه بهش بگو ناراحت میشی از حرفش

صدبار گفتم اینجوری نگو وگرنه دیگه نه من نه تو .ولی باز تکرار میکنه انگار فک میکنه من الکی میگم . بهش گفتم نذار دوس داشتنم کم شه من رو این چیزا حساسم ولی خیلی نفهمه