2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه مو مینویسم

با خواهرم تو ون نشسته بودیم غروب بود ون هم خالی بود فقط ما بودیم و یه مرده از این داغونا

ما جلو بودیم اون پشت نشسته بود بعد هی صداهای ناجور درمیاورد و به ما پول نشون میداد و خاک تو سر با خودش ور میرفت

ما سریع پیاده شدیم آنقدر که پرو بود با ما پیاده شد منم سریع رفتم به پلیس گفتم اونا هم اومدن با چک بردنش یعنی کتکش زدنااااااا

همشونو یادمه،،چندشم میشه وقتی یادشون میافتم،هیچوقت نمیشده در موردش با کسی حرف بزنم، ولی الان وقتشه که پشت هم باشیم، بلکه فرهنگ سازی کنیم :( ،من مدتهاست که دیگه خیابون نمیرم یا حتی پیاده روی،فقط در حد خرید هام از مغازه های مشخص با همسرم یا مادرم و خواهرم... ،آخرین بار یادمه هشت صبح از پیاده روی میومدیم که اون مردیکه نون خریده بود و عورتش رو گذاشته بود لای نون و دنبالمون میومد،دخترداییم به حدی ترسیده بود که حد نداشت! و دیگه پیاده روی تعطیل شد...

هزار و یک تعرض دیگه هم هست.

مردان متاهل  خیییلی خطرناک تر از مجردها هستن. 

دخترها اصلا نباید به خاطر تاهل اعتماد کنن. 

تقریبا هیچ مردی به جز اعضای خانواده و شوهر نباید اجازه ورود به حریم خانم ها را داشته باشه.

بویژه حریم عاطفی... حتی شده دانشجویی با استادش درد و دل کرده و بعدا مشکل پیش اومده...

در مقابل مردها قوی باشید. از نظر روحی مد نظرم هست. خودتون را ضعیف و بی دست و پا نشون ندید. 

در موقعیت خطر، بسنجید که بهترین استراتژی چیه... گاهی باید فرار کرد گاهی بهتره جیغ و داد کنید تا آدم ها جمع بشن، گاهی باید تهدید کنید ... 

دقت کنین بعضی ها فقط نیاز جنسی دارند و دنبال تفریح اند و برخی بیمار روانی اند گروه دوم خیلی خطرناک هستن. 

اینجا ایران هست و هنوز تابوهای فرهنگی فعال هست. قوانین هم اونقدر قوی نیست. در پوشش خودتون دقت کنین. هر پوشش در هر فرهنگ یک پیام داره. ممکنه لباس من در فرانسه عادی باشه اما در ایران همون لباس مشکل ایجاد کنه.

و در آخر تجاربتون را با خانم های دیگه به اشتراک بزارین تا آموزش داده بشه. 

مرا هزار امید هست....

اگه دیدین یه مردی داره به یه خانوم دیگه تعرض‌میکنه و خانومه داره سروصدا میکنه تا آبروش بره نرین به خانومه بگین مشکل از‌خودته

مشکل از اون مریض‌جنسیه

پشت همدیگه باشیم 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اینا اکثرا بیمار روانی ان. گاها به پوشش طرف هم ربطی نداره، اینا باید درمان بشن. البته اگه درمان پذیر باشه این مشکل.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
اینا اکثرا بیمار روانی ان. گاها به پوشش طرف هم ربطی نداره، اینا باید درمان بشن. البته اگه درمان پذیر ...

من فکر میکنم سطح فرهنگ هم خیلی مهمه، تربیت خانوادگی ندارن اصلا...همینهایی که توی تاکسی ها خودشون رو میمالن به خانمها! خب این چه مرضیِ آخه 

من فکر میکنم سطح فرهنگ هم خیلی مهمه، تربیت خانوادگی ندارن اصلا...همینهایی که توی تاکسی ها خودشون رو ...

بله، اینم هست.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

یکی از عزیزانم پنج ماهه باردار بود که از خونه ی ما داشت میرفت خونه ی خودشون ساعت ۳ ظهر ،یه موتور سوار رد شده بود از کنارشو زده بود به با سن این بنده خدا ،اینم نزدیکه خونشون بوده از ترس همسرش که متعصب و بددله دهنشو محکم میگیره که مبادا ناخودآگاه داد بزنه همسرش بیاد بیرون از خونه و بفهمه چی شده! موتوری هم چندین و چند بار برگشته و کارشو تکرار کرده تا این ایستاده دمه خونشونو زنگ رو زده...ببینین چقد بدبخته زن ایرانی! گاهی خیلی دلم میگیره