2777
2789

بچم تقریبا سه ماهشه ما زیاد با خانواده شوهرم رفت و آمد داریم تقریبا یه روز در میون

اگه نریم ناراحت میشن

اما مشکل من اینه هروقت میرم با اعصاب خوردی باید برگردم چون بچه من کلا زیاد شیر میخوره همشم شیر خودمو میخواد اینا تا گریه نکنه بچه رو دستم نمیدن هرچیم نیگم الان گشنشه تا گریه شدید نکنه بهم نمیدنش مخصوصا مادرشوهرم... بعد از شیر یکم طول میکشه بچم بادگلو بزنه اینا بلافاصله بعد از شیردادن بچه رو ازم میگیرن و میخوان باهاش بازی کنن اینم باد تو دلش میمونه دل درد میشه بعدا

یا اینقد تکون تکونش میدن تا بالا میاره آخر سر

وقتی از خونشون میام خیلی بچم اذیت میکنه تا حالا ده بار محترمانه گفتم تو خونه هم هزار بار به شوهرم گفتم اما اونا میگن فرزانه وسواس بچه داره خدا میدونه هیچوقت تو خونه نمیزارم بچم به مرحله گریه برسه اما مادرشوهرم واقعا تا گریه نکنه ولش نمیکنه

بگذریم ازینکه خودشو خراب کرده بچه چند بار اینقد دیر بهم دادنش که لباسشم کثیف شده....

نمیدونم چیکار کنم کلافم امروز باز خونشون دعوتم

میدونم دوستش دارن خیلیم دوستش دارن آدمای خوبیم هستن ولی خدا میدونه دیگه اعصابم نمیکشه

ببخشید طولانی شد

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

موقع حرف زدن با بچم هی میگن مامانت تورو نمیاره؟ اسیرت کرده تو خونه ؟ میخواستی بیای خونه مامان جون نیوردتت😐

در حالی که یه روز در میون اونجام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربونن دیگه.... یکم کوتاه بیاووالبته معلومه کلافه شدی..یه جوری بگو ناراحت نشن... تا ابد که قرار نیست شیر بخوره..عوضش خیلی خوبه نوه محب.ب خانواده باشه..بعدا خودت میبینی

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

میگم مامان مثلا بچم خوابش میاد میگن من سه تا بچه بزرگ کردم نه مثلا دل درده....

یا میگم مامان هنوز شیر میخواد میگن بسشه صداش میزنن اونم یه لحظه سینه رو ول میکنه یا مک نمیزنه میبرنش😭😭😭😭

عزیزم محترمانه به شوهرت بگو

و بهونه بیار مثل اینکه دلت درد میکنه و نمیتونی بری 

و‌کم کم رفت و اومدتو کم کن 

واز ته دل از خدا بخواه غیرممکنه کمکت نکنه

میشه برای حاجتم یدونه صلوات بفرستید...😔❤️
فقط شوهرت باید حرف بزنه  بچه س ماهه بازی کردن نداره

تو کلش کردن که فرزانه وسواس بچه داره و اگه چیزی بگی بعدا کسی بچتو دوست نداره و ازین حرفا

نمیدونم والا شما از رفت و امد زیاد شاکی هستی 

من از رفت و امد کم به خدا از وقتی بچم به دنیا اومده مادرشوهرم دوبار اومده اونم دعوتش کردم اصلا بچه رو نگاه نمیکنه  حالا قبل دنیا اومدن بچه هفته ای دو سه بار میومد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بگو بچه تا صب نخوابیده  باید استراجت کنه.... بگو بزار گازش خارج بشه بعد بدم..... 

بگو بچه شاکیه چرا اینقدر منو پاس کاری مکنی من بزور میارمش بزارم خودش میخواد تو جاش خونه بمونه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
بگو بچه تا صب نخوابیده  باید استراجت کنه.... بگو بزار گازش خارج بشه بعد بدم.....  بگو بچه ...

آخ اگه بدونی

بگم بچه خونه راحتتره میگن از بس تو خونه موندی