2777
2789

دوستم تو عقد طلاق گرفت،شوهرش خل وضع بود دوستم بنده خدا نمیدونست بعد عقد فهمید،خانوادش اصرار به ادامه این زندگی داشتن ولی دوستم با تهدید به خودکشی و هوچی بازی طلاقشو گرفت بنده خدا،شش هفت ماه بعد با یه پسر دیگه ازدواج کرد که اونم بعد سه سال زندگی از زنش طلاق گرفته بود،الان خوبن و باهم خوشبختن،دارن صاحب نینی هم میشن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دوست دیگمم تو عقد از پسرعمش جدا شد،با یه پسره دیگه ازدواج کرده خداروشکر خوشبخته

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

حیف این دختر،خیلی خوشگل و خانمه،نامادری و پدرش مجبورش کردن،باز خداروشکر نجات پیدا کرد

دارم میشم

😢😢😢خوندم تاپیکاتو , زی زی بنظرم با شوهرت حرف بزن باهاش خوب باش بکشش سمت خودت , تو دوسش داری حیفه😔😔😔چندسالته گلم؟

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدارشکر

مرسی عزیزم،اگه ناراحت نمیشی میتونی علت طلاقتو بگی؟دوست نداشتی نگو عزیزم،

😢😢😢خوندم تاپیکاتو , زی زی بنظرم با شوهرت حرف بزن باهاش خوب باش بکشش سمت خودت , تو دوسش داری حیفه ...

داغونم تو جونی موهام سفید پیدا کرده تو اینستا خاله هاشو داشتم لایو گرفته بودن تا من رفتم لایو بستن برای دخترای ترشیدشون نگران بودن

😢😢😢😢خدا ازشون نگذره ولی مهم شوهرته عزیزم باهاش حرف بزن , 

حرف زدم انگار جادو شده به حرف گوش نمیده رفتم محل کارش گفت هشتاد ملیون مهریه میدم از هم جدا شیم