2777
2789
عنوان

سرترالین

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترک قرص سخت بود؟

نه خودم سرخود گذاشتم کنار منم فاصله پسرام 2سال و 5ماهه. دوتاشونم هم شبا نمیخوابن هم شیطون و بزرگه لجبازم هست. همیشه هم مریضن. یعنی واااقعا خسته شدم

الان از عید غدیر سرماخوردن خوب نمیشن.

اره حسی ندارم😔من بچه اولمم کوچیکه توامضام هس سخته خیلی دومیه الان۲ماهشه

ولی سعی کن به همسرت برسی و اینو به زبون نیار . الان ماشالله هم مردا یه جوری شدن هم جامعه.بهانه نگیره دستش

من 3.4ماه خوردم و بعدش خودم قطع کردم . شرایطم یکم بهتر شده بود خونمون بزرگتر شد پسرمم بعضی روزا چتدساعت میذارم مهد. خودم با کالسکه میرم خرید و... روحیه م بهتر شد. دیگه هم نخوردم. 

بعداززایمانم ترس داشتم همش حالم بدمیشدتامرز جنون میرفتم الان انگار دهنمو واشکمو بست قرصه😃دلم گریه م ...

عزیزم منم بچه شیر میدم دکتر برام سیتالوپرام داد

یک ماه طول کشید تا بدنم عادت کنه 

اولاش واقعا حالم بدتر شده بود به جای بهتر 

الانم که یک ماه گذشته بهترم ولی صد در صد نه 

من کنارش دو تا مکمل ویتامینم میخورم 

هفته ایم یکی امپول بکمپلکس میزنم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من دو هفته دیگه باید هولتر بزنم . تو نوارم تپش اضافی نشون داد. اکوم خوب بود . قبل بارداری پرولاپس دتشتم و پرانل می خوردم تو بارداری تپش قلب دیووونم کرد رفتم دکتر گفت تاکی کاردی هستی و فعلا کاری نمی تونم بکنم اما من پرانول توبارداری نخوردم. قلبم همش درد می کنه هر چند دقیقه یبار انگار ی چیزی میریزه پایین‌. دکترم اون هفته رفتم به من گفت روزی ۴۰ پرانول بخور گفتم می خورم و اوضاع همینه.

پسرم تاج سرم.کاربر قدیمیم به لطف نی نی یار قطع شدم
من 3.4ماه خوردم و بعدش خودم قطع کردم . شرایطم یکم بهتر شده بود خونمون بزرگتر شد پسرمم بعضی روزا چتدس ...

معده امو بهم ریخت وحس تهوع دارم توهم داشتی؟

هانای عزیزم۹۴/۱۲/۲۶اومدبغل مامانیش

آسنترا یا سرترالین و یا زولوفت، یک دارو از خانوادۀ SSRI هاست. سرترالین یکی از پرمصرف ترین دارو های ضد افسردگی است. مکانیسم اثر این دارو، جلوگیری از جذب مجدد سروتونین است که باعث افزایش سطح این انتقال دهنده عصبی در مغز می شود. درنتیجه برای درمان افسردگی، وسواس و زود انزالی تجویز می شود. احتمال اعتیاد و سوءمصرف داروی زولوفت بالاست. توصیه می شود که هرگز بدون نظارت پزشک، مصرف یا قطع دارو صورت نگیرد. همچنین سرترالین، مانند هر داروی دیگر دارای عوارض و تداخلات دارویی است که در ادامه این مقاله به آن ها اشاره خواهیم کرد. با مشاوره افسردگی می توانید از روان درمانی های موثر در بهبود و درمان افسردگی بهره مند شوید.

منبع : سرترالین (آسنترا) | عواض و نحوه مصرف داروی سرترالین