2777
2789
عنوان

بیایین😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست

ازت ناراحتم که چرا انقد دیر با گلی مث تو آشنا شدم 😅😅😅❤❤❤امیدوارم که تو ۱۰۰ ساله بشی و انقد عمر کنی که دوباره دندون جدید دربیاری و موهای سیاهت رشد کنن 😍❤ تولدت مبارک زندگی❤❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازت ناراحتم که چرا انقد دیر با گلی مث تو آشنا شدم 😅😅😅❤❤❤امیدوارم که تو ۱۰۰ ساله بشی و انقد عمر کن ...

اااا وااا قلبم افتاد تو شورتم😂😂😂😂خیلی ممنون عشقم 😍😍😍تو عزیزی  واسم💖💖💖💖منم خیلی خوشحالم که با دختر گلی مثل تو آشنا شدم😘😘🍁🍁🍁🍂🍂🍂

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

ممنون دوستان 😢😢شرمنده ام کردین خیلی دوستتون دارم😍😍😍💖💖💖💖💓💓💓💓خود درگیری هم ندارم خب تولدمه خوشحالم😁😁😁😁😁از همتون تک تک ممنونم😍😍😍💖💖💓💓💓قربون همتون

اااا وااا قلبم افتاد تو شورتم😂😂😂😂خیلی ممنون عشقم 😍😍😍تو عزیزی  واسم💖💖💖💖منم خیلی خوشحا ...

خدایی فک کردی میتونی کسیو ناراحت کنی با این اخلاق ماهت!😘😘❤❤

هدیه نمیتونم بدم ولی بجاش برای این که خوشبخت باشی از ته قلبم دعا میکنم💟💟💟💟❣❣❣❣❣

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
 خدایی فک کردی میتونی کسیو ناراحت کنی با این اخلاق ماهت! 😘😘❤❤ هدیه نمیتونم بدم ولی بجاش ب ...

ممنون عزززیزم همین دعات یه عالمه برام ارزش داره سوگولی جونم😍😘😘

@پسر_جوانمرد  شرمنده آقای جوانمرد دیشب خوابم برد نتونستم جوابتونو ببینم تاپیکم نمیدونم چراترکیده😕لطفا بگید بورس چطور مبشه سقوط میکنه یانه فعلا که خوبه اوضاعش میگن آبان ماه سقوط میکنه منم دو دلم که بفروشم یانه؟ممنون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز