2777
2789
عنوان

بیایید خیلی دلم گرفته...

443 بازدید | 21 پست

من نوزده سالمه و از نظر روحی خیلی حساسم همیشه دنبال محبت زبونی بودم ولی اختلاف سنیم با پدر مادرم خیلی زیادع و من فرزند کوچیک خانوادم همیشه تنها بودم مادرم خیلی حساسه و اصن نمیزاره من تنها برم بیرون اصن حتی وقتی برادرم و زنش میخوان برن بیرون هم اجازه نمیده میگه روت حرف میزنن میگن دختر بدی هستی ... خلاصه من حتی با بچه های همسن خودم هیچ ارتباطی در بیرون ندارم حتی اردو نرفتم چون حالم بد بود حتی نتونستم دانشگا خوب قبول بشم و حمایتم نمیکردن ک بخون ک قبول شی من افسردگی دارم همش گریه میکنم باورتون نمیشه من حتی تا الان یبارم خودم تنها قدم نزدم خیلی خستم از زندگی ....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

منکه فاصله زیادی با مامان بابام نداشتم نمیزاشتن تنها برم بازار😕😟

ولی اردو و اینا میرفتم ...

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر پدرم هنوز طرز فکر قدیمی دارن مخصوصا مادرم ..

همیشه دوس داشتم وقتی ارایش میکنم بهم بگه چقدر خوشکل شدی ولی هیچ وقت نگفت ...

بهم میگه چرا موهات بیرونه چرا مانتوت اینجوره ...

حتی نمیتونم با دل راحت با تلفن صحبت کنم میاد میگه با کی داری حرف میزنی ...افتادم یه گوشه اتاق تنها و همش تو گوشیم افسرده و تنهام ...

من ذهن هنری دارم نقاشی و ادبی و به ارایشگری علاقع دارم ..

ما تویه محله کوچیک زندگی میکنیم بخاطر این برا رفتن ب کلاس ها باید کسی برسوندم ولی اونا هیچ وقت نزاشتن من کلاسی برم به مامانم گفتم ارایشگری میخوام گف کی تو رو میبره کو کار و کلاسم خودم باید باهات بیام ..

من واقعا عذاب میکشم..

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
منکه فاصله زیادی با مامان بابام نداشتم نمیزاشتن تنها برم بازار😕😟 ولی اردو و اینا میرفتم ...

باورت میشه حتی نمیزارن برم خونه دوستم که کنارمونه ..

تویه بچگیم التماس میکردم مامان اردو میخوام ولی نمیزاشتن فقط همیشه نگا بقیه میکردم باورتون میشه من حتی برا سیزده بدرم باید التماس کنم تا بریم پارک کنار خونمون   حتی دوستام وقتی تعریفدمیکنن از رفت و امداشون حسودیم میشه 

حق داری دارند ازادیتو ازت میگیرن بهتره بری دنبال یه هنری یا درست

چیکار کنم وقتی هیچ مشوقی ندارم من ادم حساسیم نیاز ب پدر و مادری دارم ک منو بکشونن سمت این چیزا ولی نشد..

نمیتونم بخونم وقتی این فکرا عذابم میده..

مادرم میگه برا خودت میگم من بخواطر شما غصه میخورم همش ذهنش منفیه رو اتفاقا بد ..

میدونی من اوقد اعتماد ب نفسم پایین بود ک تویه دوازده سال تحصیلم حتی یه مسابقه هم شرکت نکردم ..

باورت میشه حتی نمیزارن برم خونه دوستم که کنارمونه .. تویه بچگیم التماس میکردم مامان اردو میخوام ولی ...

درکت میکنم عزیزم خیلی محدودیت داری متاسفانه طرز تفکرشونم نمیتونی عوض کنی ...انشالله خدا یه همسر پاک نصیبت کنه ک باهاش خوش بگذرونی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مادر پدرم هنوز طرز فکر قدیمی دارن مخصوصا مادرم .. همیشه دوس داشتم وقتی ارایش میکنم بهم بگه چقدر خوش ...

🙊🙊بخدا مامانم منم این بود😂😂الان یاد اون حرکاتش میوفتم هم خودم خنده ام میگیره هم خودش ...بخودت سخت نگیر این روزا میگذره 

سلام دوست من منم زمان مجردیم مثه تو بودم سخت نگیر بخودت تلقین نکن بابااااا بیخیال

چطوری بیخیال باشم اخه دارم میسوزم ..

مخصوصا این چن روز ک دوستام رفتن جاهای دیگه خوابگاه دانشجویی و عکس میزارن من میبینم دلم میخواد من خیلی احتیاج داشتم ولی نشد ..

قراره برم دانشگا ولی شهر خودمون ک قراره منو ببرن دم دانشگا از همونجا هم بردارن بیارن ..

اونم رشته ای ک اصن دوس ندارم و علاقم نیس از سر اجبار..

من عاشق زبان بودم ولی نتونستم برم کلاس..

چارش ازدواجه 

من مریضم نمیتونم ازدواج کنم تا یکی دو سال دیگه و این دلم میسوزونه چن وقتیه حس میکنم عاشق پسر عموم شدم ..

تویه خانواده ما اصن دختر پسر حق حرف زدن ندارن پس من نمیتونم بش بگم دوسش دارم مجبورم عشقش تویه دلم قبر کنم با اینکه عاشقش شدم راستش از بچگی بهش احساس دارم ولی فک نکنم اون بخوادم چون حتی نگامم نمیکنن اونا ماهی یبار میان وضع مالی ما متوسط و اونا هم همیطور ..

درکت میکنم عزیزم خیلی محدودیت داری متاسفانه طرز تفکرشونم نمیتونی عوض کنی ...انشالله خدا یه همسر پاک ...

😔😔😔😔😔 اخه این روزا خیلی سخته میترسم خیلی من نه بچگیم قشنگ بود نه نوجونی و حالا جونیم اینجوریه ..

اونا حتی اجازه نمیدن عکسم رو روی پروفایلم بزارم..

🙊🙊بخدا مامانم منم این بود😂😂الان یاد اون حرکاتش میوفتم هم خودم خنده ام میگیره هم خودش ...بخودت سخ ...

من بهش احساس مادری ندارم .من یه خواهر بزرگتر خودم دارم ک اون همیشه بم محبت کرده از بچگی بزرگم کرده بیشتر اونو نزدیک خودم میبینم تا مادرم