2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فدات

خرما رو گرم کن با دنبه له کن ببند رو شکمت اگه مورد پودر شده هم بریزی بوی بدشو میگیره من بیمارستان بستری بودم سقط کردم اما کانل دفع نشد تازه بقایای من 55سی سی و دوازده بود دکتر گفت باید کورتاژ بشی منم قبول نکردم با رضایت خودم اومدم خونه اینکارو انجام دادم شب تا صبح بستم رو رحم و کمرم روش سلفون کشیدم با یه پارچه هم بستم شال شتری هم بستم دیگه تا صبح جابجا نشد البته قبلش سیر و پونه رو بخور دادم جوشانده ی تخم شوید و سیاهدانه با زعفران و گل سرخ خوردم روز بعد رفتم زیر دوش آب داغو رو شکمم گرفتم و سریع ماساژ دادم ولی حتما کسی کنارت باشه سعی کن رو صندلی بشینی ضعف نکنی 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

این سونو مال دوماهه پیشه من همون شبش ک سونو رو دادم بازم ی لخته گنده با ی کوچیک ازم دفع شد ولی دیگ نرفتم الان دور هم از پریودیم میگذره دیگ دکتر نرفتم ببینک چی شده