2777
2789

من همیشه اضطراب واسترس دارم نمیدونم چرا زود هم اعصابم بهم میریزه حوصله ندارم کلا همینطورم لاغرمیشم از عصاب خوردی

لطفا اگه یه قرص ارامبخش خوب وضدافسردگیو استرس میشناسید که بشه توی شیردهی هم خورد بگیدلطفا ممنون😘

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
كلا اين قرصا براي دوران شيردهي ممنوعه سعي كن دمنوش بخوري

اثرداره؟

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم حتما برو پیش دکترسراز خود دارو نخور

یه حرفایی گوشه دل آدم هست   که مثل پنگولای ببر چنگ میزنه به دل آدم   آدم خیلی دوست داره یکی باشه بشینه کنارت وتوهم هی بگی وبگی وبگی😢 ولی حیف یا یکی اینقدر دوسته که خیلی ناراحت میشه وتو نمیتونی بهش بگی😢یکی هم که رازدار نیست وفاش میشه😢یکی دیگه هم که دشمنه وشاد میشه😢اون یکی هم گوش میده وجمع میکنه تا ی روزی تیرش کنه به طرفت😭😭😭😭😭😭حالا این حرفان که هی باید چنگت بزنن وتوهم هی زبونتا گاز بگیری تا کسی متوجه دردت نشه وحتی باید بلند بلندبخندی!!!!!!
اره یکی هست تو  شیردهی مجازه یادم رفته اسمش

یادت بیاااااار😁😚

گلم حتما برو پیش دکترسراز خود دارو نخور

😔😔😔

به دکتر بگوووووو.چجور جرات میکنی اینجا میپرسی؟سرچ نکن راجع بهش.هردکتری قرصو با شرایط بیمارخودش میده.برو مرکز ناباروری شهرت.احتمالا توی خود همون مدکز دکتر اعصابو روان هست که با اطلاع دقیق دارو تجویز میکنه برا کسایی ک میرن برا بارداری اقدام میکنن.

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
یادت بیاااااار😁😚

برو دکتر جیگر جان. شابد بگه قرص متوکلوپرامید مشکلت حل شه ک خودش شیر افزا هم هست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ناشتا دوتا خرما یا موز بخور . من میدونم کدوم قرص و بخوری ولی نمیگم بهت چون سرخود قطع کنی بدتر میشی& ...

دیگه چرا میگی میدونم سوز میذاری😂😂خب بگو عزیزم منم راجبش تحقیق میکنم الکی نمیخورم😘

دیگه چرا میگی میدونم سوز میذاری😂😂خب بگو عزیزم منم راجبش تحقیق میکنم الکی نمیخورم😘

😂😂😂عزیزم بفکر سلامتیت هستم .

فلوکسیتین برا آرامش اعصابه ولی اگر سرخود قطع کنی یهو از اینم که هستی بدتر میشی خدایی نکرده .حتما دکتر برو بیشتر گرمیجات بخور مثل زنجبیل .خرما .موز .مویزو...😍😘 

[QUOTE=70982555]😂😂😂عزیزم بفکر سلامتیت هستم . فلوکسیتین برا آرامش اعصابه ولی اگر سرخود قطع کنی یهو از اینم که هست ...[/QUOTE

یکی دیگم میگفت همینو...ولی نمیدونم میشه در دوران شیردهی خوردیانه...اما از دکتر میپرسم ممنون گلم😘😘