من قبلنا فکر میکردم مرد مطلقه تجربیاتش زیاده و به خاطر شکست توی زندگی اولش قدر دومی رو بیشتر میدونه ولی اینجا توی نی نی سایت اکثرا مخالفن و میگن خوب نیست
من و همسرم هر دو تجربیات تلخ ازدواج رو داشتیم و وقتی با هم ازدواج کردیم خیلی بهم وابسته شدیم و اگر گذشته اشتباهی داشتیم با مشورت سعی کردیم درستش کنیم الان هم عاشقش شدم و بی نهایت وابسته اش شدم از لحاظ اخلاقی بی نظیره
من قبلنا فکر میکردم مرد مطلقه تجربیاتش زیاده و به خاطر شکست توی زندگی اولش قدر دومی رو بیشتر میدونه ...
خب شاید اونایی که مشکل دارند فقط میان نی نی سایت
جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
اگه دختر اولين ازدواجشه اصلا خوب نيست در ضمن حتما يه ايرادايي داشته كه منجر به طلاق شده....
این تصور غلطه که حتما کسی ایراد داره کارش به طلاق میکشه.وقتی این حرفو بزنیم دنیا بهمون نشون میده قضاوت نکنیم.منم به این حرف اعتقاد داشتم و بعدش رفتم تو زندگی ای که آخرش طلاق شد الانم دوباره ازدواج کردم و مشکلی ندارم فقط بدشانسی آورده بودم و با آدم اشتباهی ازدواج کرده بودم
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اصلا میخوام بهش فکرنکنم از اول بهش فکر نکردم بعدا انکار ازخواب بیدارشده باشم فهمیدم وکنجکاو نمیدونم چه جوری بگم منظورم اول هیچی به اون موضوع فکرنکرپم وقبول کردم
هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم