2777
2789

هزینه ماهانه بزرگ کردن بچه تا یک سال چقدره؟

البته بچه ای که با پوشک مولفیکس و شیرخشک بزرگ بشه...

بقیه هزینه ها هم همه در حد متوسط

ما فقط هزینه ماهانه برامون مهمه. شامل دکتر و تغذیه و بهداشت و ... سیسمونی و اینا رو نمیخوام... 

مرسی از همه

الان خوب قیمتا نوسان داره شیر خشک نان که من هر سه روز میخریدم 21تومن تو ماه 10تا میخواد پوشک مولفیکسم سایزاش قیمتاش فرق میکنه اولاش زیاد استفاده میشه یه هفته یکی اونم پنجاه  متخصص کودکم اوایلش زیاد باید برد ماهی یه بار اگر مریض نباشه اونم 45 تقرییا پانصد و ششصد کمش خرجه بماند لباس و دارو ها ....

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶۰۰ میخواد راااحتتتت

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
الان خوب قیمتا نوسان داره شیر خشک نان که من هر سه روز میخریدم 21تومن تو ماه 10تا میخواد پوشک مولفیکس ...

درسته

پس شیرخشک هر سه روز یک بار

پوشک هفته ای یه بسته؟؟؟ 

پوشک را کم حساب نکردی؟

تا چند ماهگی هر سه روز یه بسته شیرخشک میخواد؟

ن اپتامیل ۳ میدم الان ۲۵ ۲۶ هستش....تا ی سالگیش ک رفلاکسی بود شیر خشک مخصوص خورد قوطی ۲۹ تومن ک الان کم شده اپتامیل پپتی جونیور بود اسمش...پوشکم راحت تو ۲۴ ساعت  ۵تا مصرف میشه...ویزیت ماهانه دکتر ۳۵ ۴۰ هستش حالا داور اینا بماند.....بالخره اسباب بازی میخواد لباسو اینام هست....الان ۲.۵ سالس...خانه بازی میره.....مهد بهم گفتم سه روز ۴۹۰ تازه لیست بلند بالا هم داد ک چیا بخر کاغذو.....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
درسته پس شیرخشک هر سه روز یک بار پوشک هفته ای یه بسته؟؟؟  پوشک را کم حساب نکردی؟ تا چند ماه ...

تا یک سال و نیم البته بعضیا بعد یک سال شیر گاو میدن پوشک سایز چهار مولفیکس الان من میخرم از فروشگاه ارزان سرا پنجاه البته هشتاد تومنم هست برای من چهل تایی ولی فکر کنم سایز یکش 70یا 67 قیمتم 47البته بعضی جاها تا پنجاهم میدن 

پوشک بستگی یه کار کرد شکم بچه هم داره ولی اوایل زیاد بعد هر بار شیر یه خرابکاری داره تا شش ماه

درسته پس شیرخشک هر سه روز یک بار پوشک هفته ای یه بسته؟؟؟  پوشک را کم حساب نکردی؟ تا چند ماه ...

نه عزیزمم تعداد بالا گفتم من نه 12تاییشو

وای چه خرجی میخواد خوش به حال ما مجردا

با این مملکت تو هییییچ برهه ایی از عمرت خوشبحالی وجود نداره ...دور از جون همه فقط سینه قبرسون ارامش هست

با این مملکت تو هییییچ برهه ایی از عمرت خوشبحالی وجود نداره ...دور از جون همه فقط سینه قبرسون ارامش ...

اره بخدا

اگر وضعیت مثل پارسال بود میتونستم ازدواج کنم اما الان فقط باید خاک تمیز و پاک بریزم تو سرم