2777
2789
عنوان

چی کار کنم که زودتر زایمان کنم؟

7169 بازدید | 43 پست

سلام خانما طبق پریود 15مهر و طبق سونو20مهر تاریخ زایمانمه ولی هیچ خبری از دردام نیست هنوز.پیاده روی هم میکنم پله هم بالا پایین میکنم.

میترسم دردام شروع نشه بزور باامپول فشار زایمان کنم دوست ندارم اینجوری.....کسی راهکاری نداره؟

لطف حق شامل شده بر حال ما...

پیاده روی در حد دوساعت و...

نزدیکی 

بقیه اش را توکل کن به خدا هرچی صلاحه همون بشه من با معاینه تحریک شدم وهمونجا دردام شروع شد 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت زعفرون دمنوش گل گاوزبون دم کرده تخم شوید دوش آب گرم شنیدم خوبه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
پیاده روی در حد دوساعت و... نزدیکی  بقیه اش را توکل کن به خدا هرچی صلاحه همون بشه من با معاین ...

پیاده روی روزی1ساعت میرم.هفته پیش معاینه شدم ولی هیچ تاثیری نداشت....نمیدونم والا دیگه خسته شدم

پیاده روی روزی1ساعت میرم.هفته پیش معاینه شدم ولی هیچ تاثیری نداشت....نمیدونم والا دیگه خسته شدم

درکت میکنم عزیزم کشیدم 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
شربت زعفرون دمنوش گل گاوزبون دم کرده تخم شوید دوش آب گرم شنیدم خوبه

والا میترسم باعث بشن بچه مدفوع کنه....اینجوری شنیدم اخه وگرنه هرکاری بتونم میکنم که زودتر بیاد....واقعا خسته شدم