2777
2789
عنوان

بچه هاشماميتونيد بامردي که هر راز زندگي به خانوادش ميگه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو امضات میخای بچه دار بشی؟با این اوضاع یه طفل معصوم رو گرفتارنکن

ن امضاموپاک ميکنم فهميدم چراخدا بهم بچه نداده ممنونم ازش

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
عزیزم ناراحت نشیا تقصیرخودتونه زیادی بهش خوبی کردین هوا برش داشته

اره بخدا اگه بدونيد چقد بهش محبت ميکنم حالتون بدميشه

ن امضاموپاک ميکنم فهميدم چراخدا بهم بچه نداده ممنونم ازش

من ک میگم تادوسه سال دیگه بچه دارنشو اگه رفتارش درست نشد و عذاب آور بود یه فکر اساسی کن تابچه نداری بچه ک بیاد بهتر نمیشن بدتر میشن

توام از این به بعد از خانوادت بهش چیزی نگو .که بزه بگه یا کارایی که برا خودت انجام میدی لازم نیس‌ همسرت بدونه بهش نگو.مثلا پسندازی یا خریدی و‌.... .

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
من ک میگم تادوسه سال دیگه بچه دارنشو اگه رفتارش درست نشد و عذاب آور بود یه فکر اساسی کن تابچه نداری ...

ن اصلاديگه نميخوام اين ادم باباي بچه ام باشه يکسال ونيمه وارد زندگي ماشده بين من خانوادم وفاميل بحث ومشاجره راه انداخته

توام از این به بعد از خانوادت بهش چیزی نگو .که بزه بگه یا کارایی که برا خودت انجام میدی لازم نیس‌ هم ...

اصن ازاوناحرفي بهش نميزنم مثلاچندوقت پيش اومده خانه مادربزرگم اجي کوچيکم عقده پدرومادرشوهرش انجابودند ،پدرشوهر اجيم ميشه دايي مامانم تارسيده دم در اگه ميدونسم اينا اينجان پامو اينجانميزاشتم مامانم التماس اش ميکرد توروخداسلام کن زشته يک سلام سرد کرد ورفت تواتاق ديگه ابرومونابرد

خانومی ناراحت نشی مقصر اصلی خودت و خانوادتین وقتی زیادی به کسی بها بدی فکر میکنه کی هست ,یعنی چی هزینه ازدواج رو بابای شما داده؟!!!!!! پسری که یه عروسی برای زنش نگرفته خونه آماده هم نشسته شماهم که انقدر بهش محبت و لوسش کردی که فکر کرده الان درودونه ی شاهه انتظار داری متواضعانه بیاد پیش خانوادت؟ نه عزیزم هر انسانی ظرفیت اینهمه محبت رو نداره نمیدونم چرا شما عبرت نمیگیری !