2777
2789
عنوان

عدم تخمک گذاری

94 بازدید | 11 پست

من این ماه وسطای سیکلم رفتم دکتر زنان برام سونوی واژینال انجام داد و گف یا تخمکت قبل این آزاد شده یا این ماه نداری راستم میگه من هر ماه ترشح داشتم تو روزای خاصی ولی این ماه اصلا نداشتم پریودامم منظمه یعنی امکانش هست ک مشکلی برام به وجود اومده باشه؟کسی هس ک مثه من بوده باشه؟ یعنی امکان داره من از ماه دیگه باز تخمک گذاری داشته باشم یا مشکلی برام به وجود اومده خیلی نگرانم این دکترام ک جواب درست حسابی نمیدن سریع میگن تخمداناتو باید تحریک کنیم درحالی ک من فقط این ماه اینجوری شدم هرماه ترشح داشتم

منم این ماه کیت تخمک گذاری زدم اصلا خط دومش پررنگ نشد نمیدونم دیر زدم یا این ماه تخمکی آزاد نشده؟! 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
منم این ماه کیت تخمک گذاری زدم اصلا خط دومش پررنگ نشد نمیدونم دیر زدم یا این ماه تخمکی آزاد نشده؟!&n ...

عجب مصیبتیه بخدا انقد نگران شدم ک نگو همش فک مبکنم بچه دار نمیشم درحالی ک مشکلی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب مصیبتیه بخدا انقد نگران شدم ک نگو همش فک مبکنم بچه دار نمیشم درحالی ک مشکلی ندارم 

نه عزیزم نگران نباش فقط از ماه آینده بلافاصله بعد قطع پری علائم تخمک گذاری رو چک کن و کیت بزن ان شاء الله که بزودی باردار میشی

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
نه عزیزم نگران نباش فقط از ماه آینده بلافاصله بعد قطع پری علائم تخمک گذاری رو چک کن و کیت بزن ان شاء ...

فعلا ک قصد بارداری ندارم چندماه دیگه ایشالا آخه انگار هرچی بیخیال بشی بهتره من برا چکاپ رفتم اینجوری گف بدتر به هم ریختم