2777
2789

دخترم تازه ده ماهه شده یه هفتس لب به غذا نمیزنه و تا قاشقو میبرم سمتش عق میزنه همش حالت تهوع دارم دکتر میگه رفلاکسه . تازه دندونش یه دونه جوک زده بخاطر دندونه؟ اگه اره چند روز طول میکشه ؟ و برای هر دندون همینجوری میشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نگران نباش دندونشه دخمل منم هفته پیش اینطوری شده بود الان خوب شده غذاشو میخوره کوتاه مدته

جدا ؟ برا همه دندوناش اینجوری باشه پدرم در میاد خیلیم شبا موقع خواب و نصفه شب بی قراری میکنه

پسر من شیش ماهه بود اینجوری شد حتی شیرم خیلی کم میخورد غذا که اصلا نمیخورد پیش سه تا دکتر بردم یکی گفت گشنش یشه میخوره حساس شدی یکی گفت ریفلاکس داره شیر خشک ای ار داد و کلی دارو سومی ازمایش خون نوشت اورژانسی طفلکی بچم اهن خونش رسیده بود به ۵ نرمالش از۶۰به بالا بود به خاطر کم خونی شدید بی اشتها شده بود دارو داد هم غذاش خوب شد هم خوابش

جدا ؟ برا همه دندوناش اینجوری باشه پدرم در میاد خیلیم شبا موقع خواب و نصفه شب بی قراری میکنه

دخمل من الان چارتا داره 

واس دوتاش تب میکرد

دوتا دیگ ببخشید اسهال بود

الانم دندون نیشش داره اذیتش میکنه امروز پارد ده ماه شده

اره هفته گذشته ک بی اشتها شده بود شب هم بی قراری و  گریه داشت

ولی خب خوب شد

پسر من الان چندین شبه خواب نداره ،شب جمعه تا صبح گریه کرد ،داره دندون بالایی درمیاد ،غذا هم نمیخوره 

واس اشتها زیاد هول نکن 

منم اول دستپاچه شدم میدیدم نمیخوره ی سره غذاهای میان وعده میوه هرچی فک کنی آماده میکردم شاید ی ذره بخوره ولی فایده نداش

بعد مامانم گف اینکارو نکن صبر کن خودش گرسنه شه شاید سه چارساعت بشه ولی بعدش با اشتها میخوره

تو هم صبر کن خودش گرسنه میشه میخوره