2777
2789

سلام همگی😎

من برای نواحی زیربغل و کشاله ران میخام استفاده کنم وکلا برا بدن کسی چیزی میدونه یا استفاده کرده یا یه صابون دیگه

این صابون نوشته که برا آکنه وشفافی پوستم هست...اطلاعی دارید بگید

باتچکر😘

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صابون انار ان جی یه مدت استفاده میکردم خوب بود تقریبا

برای بدن؟تاثیرداشت؟روشن کننده بود؟واینکه از داروخونه بایدبگیرم؟

ممنون

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
برای بدن؟تاثیرداشت؟روشن کننده بود؟واینکه از داروخونه بایدبگیرم؟ ممنون

من برای بدن استفاده میکردم ولی فک‌کنم واسه صورت هم بود

روشن کننده و ضد اکنه

من که از عطاریا میخریدم...قیمتی هم نداره من ۳ میخریدم ولی الان فک کنم ۶ شده

کلا صابونای ان جی انواع مختلفی داره...من ی مدت برای زانوم که خورده بودم زمین و رد زخمش سیاه شده بود😑😑😑استفاده میکردم خوب بود

من برای بدن استفاده میکردم ولی فک‌کنم واسه صورت هم بود روشن کننده و ضد اکنه من که از عطاریا میخرید ...

ممنون عزیزم😘

ممنون عزیزم😘

استفاده کردین

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃