2777
2789
عنوان

خانومايي كه بچه يه ساله دارن

126 بازدید | 20 پست

بياين بگيم ببينم بچه هاي شمام اينجورين

بچه من پسره يه سالشه و از ده ماهگي راه ميره ب نظر خودم خيلي بازيگوشه و اذيت ميكنه 

مثلا كاراشو بگم 

لباسو تا ميزنم دونه دونه ورميداره باز ميكنه

كشوهاي ميز تي وي و آشپزخونه رو همشو خالي ميكنه 

اگه ديد در ي كابينتي بازه سريع ميره ظرفارو مياره بيرون

در كمد لباسارو باز ميكنه همشو ميريزه

يه ثانيه نميذاره سيب زميني پياز سرجاش بمونه همشو مياره بيرون ميذاره رو صندلي 

ميره پايين رخت آويز همه لباسارو دونه دونه ميكشه پايين 

دستش ب دكمه هاي گاز ميرسه همين ك ديد چرخيده مياد خاموشش ميكنه

طرف لگو ها نميره همين ك جمع كردم ميريزه

اخه اين همه اذيت تو ي بچه نيم وجبي؟اصلا نميرسم ب كارام فقط مشغول جمع كردنم

ب نظرتون طبيعيه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پسر منم یه سالگی دقیقا اینجوری بود

البته الان که دو سالشه هنوزم اینجوریه  همه اسباب بازیاشو میریزه کف اتاق وای از روزی که بخوام بهشون دست بزنم قیامت میشه.دوست داره هرچی رو هرجا گذاشته همیشه اونجا بمونه.خونمون همیشه بازاره شامه

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

خدا حفظش کنه پسر منم ۲ هفته ی دیگه تولد یکسالگیشه هنوز راه نمیره چهاردست و پا میره میگیره بلند میشه دیروز انداخت تلفن برنزی رو شکوند خدا رحم کرد به خودش چیزی نشد چند وقت پیش باند  سینما خانگی رو انداختو شکسی همه رو جمع کردم الان خونمون مسجده

🖤 

بله که طبیعیه اون در حال یاد گرفتن محیط اطرافه ما هم این دوران رو گذروندیم صبور باش و شکر خدا رو بجا بیار که بچه ی سالم و شیطون خدا بهتون داده

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
دخترم ۱۱ماهشه همه اینکارارو میکنه.صبح زودم بیدارمیشه میره تو سر باباش میشینه ومیزنه باباشو

عین دختر من 😩😩😂😂😂

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
دخترم ۱۱ماهشه همه اینکارارو میکنه.صبح زودم بیدارمیشه میره تو سر باباش میشینه ومیزنه باباشو

وای انقدم این بچه ها دستشون سنگینه که نگووووووووووو

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.