2777
2789

خانوما من خیلی خوشگلم اصلا هر جا میرم هیچکس نمیتونه چشم ازم برداره چیکار کنم شوهرم که دیگه اصلا یه روز راحت نداره میترسه بدزدنم همش😐بگین چیکارکنم!!!!راستی من دراصل همون مونیکا بلوچی هستم دیدید تو فیلم مالنا چطور همه محو من شده بودن؟؟؟

پ.ن__تازگیا همه نقطه ضعف خانوما روتونی نی سایت فهمیدن میان از خودشون الکی تعریف میکنن تا بقیه کاربرا بیان حرص بخورن وکامنت منفی بزارن وخودشونو پربازدید کنن....امثال خودم خیلی خوشگلم شوهرم خوشگله واینا....این افراد خودشون مریضن دنبال جلب توجهن بیاید از این به بعد این تاپیکارو تحریم کنیم

#نه_به_مریض_روانی

دردیعنی توخاک خودت غریب دیاری....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم فوشت بدم و برم دیدم خودت فهمیدی که نباید این چیزا را بگی

بایبای

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

ولی واقعا زیبا بودن دردسرای خاص خودشو داره

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !