2777
2789
عنوان

*دنیای جالب و بامزه نی نی ها*

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا عششششقن دختر من دو ماهشه باهاش که حرف میزنی تازه گیا صدا در میاره از خودش و اینکه با چشماش هر جا بری دنبالت نگا میکنه 😍😍😍😍خدا همه بچه هارو حفظ کنه امین

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

وقتی باباش نمازمیخونه یه سجاده کوچولو داره میندازه کنار سجاده باباش رکوع وسجده زیاد میره تازگی قنوت هم یادگرفته دیشب میخواست سجده بره شیرجه زد پیشونیش خورد به مهر کلی گریه کرد😂

چرادختره من بااهنگ میرقصه ولی تومحرم حتی توخونه خوشحالی می‌کرد الان میرقصه اونموقع میزد به شکمش مثلا سینه میزنه 

الان میاد رونوک پاش خودشوبالا میکنه بخای دعواش کنی سرشو میچسبونه بدهنمون بزور بوس میده 

اشناغریبه تابخندن میره میشینه بغلشون بلند نمیشه 

تازه اگه یوقت اخم کنیم حرفی بزنیمم قهرمیکنه میره تواتاق 

چندروز دیگه یسالش میشه 

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ