2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که عین سیل بارون میاد سمت  شمال.بازم هواشناسی سرچ کن.تو هفته دیگه میرفتین بهتر بود .بارندگی کم میشد

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه

من شمالی نیستم الان ولی شمالم نمیشه از تو‌خونمون تکون خورد .

تا سه شنبه باید هواشناسیو ببینی و با اطمینان بری .ظاهراً دوروز این جبهه موجوده

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ممنون عزیزم از راهنماییت کدوم شهری الان؟

خواهش میکنم رامسر هستیم .از دیروز ظهر شروع شده .قبلش آفتاب بودو گرم .الآنم خنکه ، سرد نیست ولی جاده و شهر آب گرفتگی هست و امکان سیل .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خانومی سیل میباره 

اصلا ارزش نداره از دربیای بیرون

کلی آب گرفته خیابونارو

❤❤👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧دنیام دخترم وهمسرم👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧❤❤خدایا نی نی تو دلیمو برام سلامت نگه دار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻آجیای گلم اگه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

رشت یجوری آسمون داره میباره هی آب میگیره خیابونارو میان باز میکنن

❤❤👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧دنیام دخترم وهمسرم👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧❤❤خدایا نی نی تو دلیمو برام سلامت نگه دار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻آجیای گلم اگه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ممنون عزیزم از راهنماییت کدوم شهری الان؟

الان ک هوااینجا بارونه خیلیییی شدید ما نور میشینیم با وازیوار زیاد فاصله امون زیاد نیس فعلا ک اوضاع هوا اینه لاویجم ک تو این هوا همش گل رو زمیناش و خیسه احتمالا دوشنبه زده هوا بهتره سه شنبه نمیدونم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲