2777
2789
عزیزم ریمل زدن و رنگ مو جز پلنگ بودن نیس اگ دیدی تو صورت طرف ده تا عمل بود اونوقت بگو پلنگ،این نوک د ...

اتفاقا بنده خدا بگمونم بد عمل کردن بینی شو/:یکم دقت کن

باردارنیستم🙂خدایامحتاجم به چیزی به اسم معجزه ...

قشنگه به دل میشینه❤💙

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بي روح و بده ارايش مال خانومه چرا كه نه

قیافه ی بدون ارایش نچراله:)

یکم دقت کن روصورت زنای مطرح منظورم مدلا و باریگرا نیستا مطرح همشون اصیلن یاارایش خیلییییییی ملایم 

اتفاقا بنده خدا بگمونم بد عمل کردن بینی شو/:یکم دقت کن

دماغ عمل کردن دیگه عادی شده،من بحثم رو ارایش بود گفتم زیاد ارایش نکرده اگ دیدی طرف رژ قرمزو رژگونه و خط چشم انچنانی زد بعد بگو پلنگ

هرکس آرایش کنه و به خودش برسه میشه پلنگ؟ پلنگ به آرایش و عمل های اغراق شده میگن که جهره رو مصنوعی ک ...

فكر ميكنن صورت بدون ارايش و بي حال با موهاي ريشه زده و بد رنگ بايد داشت

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
هرکس آرایش کنه و به خودش برسه میشه پلنگ؟ پلنگ به آرایش و عمل های اغراق شده میگن که جهره رو مصنوعی ک ...

رسیدن با نداشتن اعتماد به نفس فرق داره منظورم این خانم نیسنا 

دارم اونایی رو میگم که فکرمیکنن به خودشون رسیدن ینی ارایش

خودش عكسش و گذاشته و تو سايت هست

خوشگله واقعاهم به دل میشینه هم مهربونه هم انرژی مثبت قیافه ش

خانومای حسود پلاستیکی نرن توپیجش خوووو😂😂😂😂

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
فكر ميكنن صورت بدون ارايش و بي حال با موهاي ريشه زده و بد رنگ بايد داشت

دقیقا

حتی همین آیشواریا رای که میگن زیبایی طبیعی داره یا مدلای خارجی کلی عمل های ریز انجام دادن و آرایش و گریم سنگین دارن 

به خود رسیدن ینی پوست خیلی سالم 

دندونای مرتب و سفید 

موی براق و قشنگ 

اندام زیبا 

اینارو من ملاک زیبایی میدونم بوی خوب بدن و دهن 

قیافه ی بدون ارایش نچراله:) یکم دقت کن روصورت زنای مطرح منظورم مدلا و باریگرا نیستا مطرح همشون اصیل ...

مثال بزن 😂 هركي ارايش ميكنه اصيل نيست؟ 

خانومي كه به خودش نرسه شلخته اس، دماغ بزرگ بايد عمل بشه لب باريك بايد ژل زد، چروك بايد صاف بشه زن بايد به خودش برسه البته نه اينكه غير طبيعي

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁