2777
2789

بواسیر منظورته گلم؟؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دورادور خبر دارم

پدر دوستم و دوست خانوادگیمون

این دویت خانوادگیمون که میگفت خیلی عمل دردناکیه

بعد بهوش اومدن یه باند اندازه ی پرتقال رو باید دفع کنی.نمیدونم راست و دروغشو

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

خواهرم انجام داد تقریبا دوهفته خیلی زیاد اذیت بود و گاهی گریه میکرد همش باید اسهال باشه تو اون مدت که باز زخم نشن ومرتب ضدعفونی کنه و توی تشت بشینه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من عمل كردم

قبلش خيلي درد داشتم موقع دستشويي رفتن غمم ميگرفت اشكم در ميومد

بعد از عمل كه البته بيهوشم كرده بودن اينقدر راحت شدم كه حد نداشت 

فكر كنيد كه چه دردي ميكشيدم كه درد جراحي در مقابلش هيچ بود يه مدت بايد تو تشت اب گرم مينشستم با بتادين

بعد هم بايد خورد و خوراكم رو مواظب ميبودم كه مشكل پيش نياد به قول دكترم روغن زيتون بخور 

اون هفته اول مثل تازه زايمان كرده ها راه ميرفتم خيلي سخت بود ولي بعد خوب شد راحت شدم در كل

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

چيزي دفع نكردم وقتي به هوش اومدم باس نم باند پيچي شده بود و بايد از فرنگي استفاده ميكردم تا يكي دو روز هم چيزي نميخوردم فكر كنم بهم سرم وصل بود بعد هم با چاي كمرنگ شروع شد

من حدود ١٤-١٥ سال پيش عمل كردم

من عمل كردم قبلش خيلي درد داشتم موقع دستشويي رفتن غمم ميگرفت اشكم در ميومد بعد از عمل كه البته بيه ...

وای عزیزم ممنون خداکنه هیچوقت مریض نشی خیلی روحیه گرفتم.دفع کردن باندچجوری بود؟منم الان انقددرددارم روزی هزاربارمیمیرم وزنده میشم.یعنی میشه منم مسافرت برم؟عادی زندگی کنم دوساله سراین درداماهی یه باربه زورباشوهرم رابطه دارم بیچاره افسرده شده

الان خوبه؟دیگه سراغش نیومده؟

نه اصلا خیلی راحته خیلی 

درد وحشتناك موقع دستشويي

مال من خيلي پيشرفته بود چون روم نميشد دكتر برم و تازه فكر ميكردم طبيعيه خنگول بودم ديگه

همش خوددرماني ميكردم تا از شدت درد رفته بودم دكتر زنان و از قضا اون خانوم شوهرش متخصص داخلي بود فكر كنم گفت فردا عمل كن البته به من گفت من عملت ميكنم ولي شوهرش عمل كرد امروز رفتم دكتر فردا عمل كردم دو روز بعد مرخص شدم 

يادمه تولد حضرت علي بود يا شايدم عيد غدير من تو بيمارستان بستري بودم