2777
2789
عنوان

خانم های پرستار یک لحظه لطفا😍

197 بازدید | 9 پست

سلام من ۲۹سالمه و میخوام کنکور امسال برای پرستاری بخونم.حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه تا ۳۵سال استخدام میکنن آیا بعد اتمام تحصیل برای من کار پیدا میشه؟و اینکه حتما باید طرح تموم بشه تا بتونی توی آزمون های استخدامی شرکت کنی؟

بعد اتمام دو سال باید طرح بری البته با حقوق خوبه،ینی دقیقا سی و پنج ساله میشی

یعنی نمیتونم استخدام بشم.بیمارستان ها قراردادی نیرو نمیگیرن؟حتما باید استخدام بشی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نمیتونم استخدام بشم.بیمارستان ها قراردادی نیرو نمیگیرن؟حتما باید استخدام بشی؟

والا ستخدام ک نمیدونم چون هرروز ی قانون جدید میاد خودت میدونی،ولی قراردادی و خصوصی راحت میتونی کار کنی

والا ستخدام ک نمیدونم چون هرروز ی قانون جدید میاد خودت میدونی،ولی قراردادی و خصوصی راحت میتونی کار ک ...

پس امید داشته باشم که بعد هزینه سنگین دانشگاه و ۴سال درس خوندن برام کار پیدا بشه؟آخه نگران این موضوع بودم که نکنه بعد این همه سال دوباره درس بخونم ولی سنم رفته باشه بالا و کاری برام پیدا نشه؟😞

پس امید داشته باشم که بعد هزینه سنگین دانشگاه و ۴سال درس خوندن برام کار پیدا بشه؟آخه نگران این موضوع ...

ببین من خودم دارم ارشد پرستاری میخونم ،اون چیزی ک الان هست اینه ک فارغ التحصیل بیکار نداریم مگر اینکه خود طرف نخاد کار کنه،ولی چهارسال دیگه رو الله اعلم اونم توو این مملکت شیر توو شیر

ولی بازم احتمال اینکه کار باشه زیاده نسبت ب بقیه رشته ها