2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول هم تست کن یه قسمت کوچیک اگر حساسیت نشون نداد استفاده کن صابون زردچوبه هم از عطاری بگیری خوبه&nb ...

صابون زردچوبه بخرم راحتتره،واقعانتیجه داده؟امیدوارباشم بهش🙄

عزیزم شما رفتید ؟ کجا رفتید ؟

بیمارستان رازی رفتم پارسال ۶ جلسه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
هیچی به خدا اعصابم خورد میشه میبینم اینجور هستم اصلا روز ب روز داره بیشتر میشه

ازاین روشاخونگی استفاده کردی تاحالا؟من به شدت فجیهیی تیییره تیره نیست ولی درحدپوست معمولیمم نیست

اینا اصلا تاثیر نداره من خداروشکر زیر بغلم تیره نیست ولی صورتم کک ومک داره گیاهی همه چی امتحان کردم فایده نداشت

برای من نتیجه داد گلم

کناره های پام اینقدر تیره شده بود خواهرم میگفت چه بد شده وقتی زدم واقعا اثر کرد 

امیدوارم برای شما هم جواب بده 

جوش شیرین هم برای عفونت استفاده کردم ریختم داخل لگن آب و نشستم داخلش سفید تر شد بدنم 

بستگی داره بعدچندجلسه جواب بده؟کی بودرفتی چندوقت گذشته؟یه وقت برنگرده

کمرنگ شد کامل نرفت ولی خوب شدش نه بمن نگفتن برمیگرده هنوزم برنگشته.بعد ۲جلسه معلوم شد یه کم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
بیمارستان یا کلینیک رازی؟

بیمارستان رازی گلم

برای من پراز لکه های قهوه ای رنگ است اصلا روم نمیشه تاپ بپوشم شوهرم هم نمی گذاره یه دکتر برم اونوقت ...

اپیلاسیون انجام بده کم هزینه هست خودتم توخونه میتونی یا وقتی حموم میری سفیدآب بزن اینا رو باهزینه خیلی کم میتونی خودت انجام بدی