2777
2789
هفته چند هستی من سرکلاژ کردم طول سرويکس چقدر بود? 

هفته ی بیست و شش،طول دهانه بیست و هفت شده بود ولی با استراحت و دارو شده چهل،کیسه آب یزره اومده پایین ک دکی گفته پساری بزارم

💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ی بیست و شش،طول دهانه بیست و هفت شده بود ولی با استراحت و دارو شده چهل،کیسه آب یزره اومده پایین ...

نگران نباش طول دهانه ت خیلی هم پایین نیست حتما پساري بذار و استراحت کن استراحت مهم تر از پساريه

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️
نگران نباش طول دهانه ت باخیلی هم پایین نیست حتما پساري بذار و استراحت کن استراحت مهم تر از پساريه

آره طول دهانه پایین نیست فقط مشکل همین کیسه آبه،استراحت هم نمیدونم در چ حد باید داشته باشم،چون دوتا نی نی هم دارم خیلی استراحت برام سخته

💗💗💗
آره طول دهانه پایین نیست فقط مشکل همین کیسه آبه،استراحت هم نمیدونم در چ حد باید داشته باشم،چون دوتا ...

از کسی بخواه کمکت کنه بیشتر راه رو رفتی حیفه حتما استراحت کن خیلی سرپا نباش بچه بغل نگیر از همسرت بخواه کمکت کنه تو کارا

از کسی بخواه کمکت کنه بیشتر راه رو رفتی حیفه حتما استراحت کن خیلی سرپا نباش بچه بغل نگیر از همسرت بخ ...

بغل ک اصلا نمیتونم،همسرم بیچاره حتی از سر کار میاد غذامو میزاره میره،بچه ها هم از صبح تا پنج مهدن بعدش هم همسرم میاد ب خاطر من زودتر ولی بازم خیلی سخته

💗💗💗
اذیت نشدی؟چند هفته ای الان؟چقدر استراحت میکنی؟

بابت سرکلاژ نه اذیت نشدم الان توی 27 هفتم من زیاده استراحتم اصلا بیرون نمیرم فقط برای دکتر اما همیشه هم نميخوابم کارای خورده ریز انجام میدم،باید مقدار استراحتت رو از دکترت بپرسی شرایط هر کسی فرق می کنه