2777
2789

میدونیین تحمل یه آدمی ک دوسش داری اما لایقش نیس چجوریه.....انگار یه توده ی خاکسریه تو خالی وسط وجودت قشنگ اون وسط قفسه سینت بهت فشار میاره...یه نفس که میکشی...حبس میشه...انگار نمیخواد نفسو پس بده انگار میخواد همونجا...بمونه...این ینی غم ینی غم باد.....😢😢😢😢😢

خدایا به کدام گناه ناکرده دارم جواب پس میدم....ب نفرین کی دارم میسوزم......خدایا از بددهنیش بگم که روح بابامو استخونلی بابامو تو قبر فحش میده...خدایا از فحشای رکیکی که ب عزیزام نسبت میده بگم.....خدایا از کثیف ترین فحشایی که ب خودم میگه بگم....خدایا از کتکایی ک میزنه ب بدنم...اما اول از همه قلبم کتک میخوره بگم....خدایا از اخلاق بدش که ۴ ساله حبسم تو این خونه بگم....خدایا از منع کردنم برا ارتباط با خانوادم بگم ...که مخاطبای گوشیم فقط خودشو ننشو خاهراشن😢😢😢😢😭😭با مادربزرگم................

..خدایا از خیانتایی که کردو دم نزدم خودمو به خریت زدم بگم...اعتمادم چی....خدایا از رابطه ای که هیچ حسی توش نیس....و دارم ادا درمیارم بگم.......چی بگم.....😢😢😢خدایا تو همشو میدونی.......بچه ها کمکم کنین من یه بچه یه سال و نیمه دارم....نمیتونم ولش کنم ....تا کی باید تحمل کنم....ینی تابشو دارم؟؟؟

چرا انقد ما از هم دور شدیم.....چرا باهام اینطوری میکنه.....نکنه ازم بدش میاد

بچه ها نفرینش نکنین دلم نمیاد

فقط بگین چیکار کنم دیگ بریدم..

ده دیقه رفتیم بازار واسه خرید....هی شالمو نگا کرد گف بکش پایین هی دکممو نگا کرد ...از ترسش نمیتونسم درست راه برم تو خیابون ک یه وقت جاییم بیرون نباشه...هی میگف بهم جن ...ده اخه...چرا ب کدوم گناه ناکرده😢😢😢مگ چیکار کردم

بچه ها خیلی دلم پره...تو روخدا سرزنشم نکنید من نه پدر دارم ن مادر 

...فقط یه مادربزرگ پیر دارم....اونم وضع مالیش خوب نیس....بگین چیکار میشه کرد...من خودم ۲۰ سالمه فق😢😢😢😭😭

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥

چرا طلاق نگرفتی؟نمیگم الان طلاق بگیر اول میخام دلایلتو بدونم ولی طلاق اخرین راهه اگ میگ شالتو بکش پایین دفعه بعد مقنعه سرت کن ولی اینکه بهت همچین فوشی میده به مت بده یه لحظه هم نمیمونم چون با تهمت کنار نمیام

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا طلاق نگرفتی؟نمیگم الان طلاق بگیر اول میخام دلایلتو بدونم ولی طلاق اخرین راهه اگ میگ شالتو بکش پا ...

بخاطر بی پشتوانه‌ بودن....واقعا جایی ندارم... دلمم خیلی برا بچم میسوزه😢😢😢😭😭

بمیرم برای دلت عزیزم دوسش داری؟ینی شرایط طلاق ونداری؟قصدشو نداری؟

دوسش دارم اما دیگ نمیتونم....اینجور زندگی خیلی سخته من فقط دارم سکوت میکنم...کسی ام ندارم برای درد دل برای راهنمایی به اینجا پناه اوردم😢😢😢😢هیچوق همچین تاپیکی نزدم....اما الان دیگ جونم ب لبم رسیده

تو فقط بیست سالته، 

اگر بتونی طلاقتو بگیری و پیش مادربزگت زندگی کنی و بری سرکار خودت

درضمن بچتم ،بچه ی طلاق باشه حالش بهتره تا وسط ی زندگی بدون عشق بزرگ شه و تو جو نااروم

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟

تو خودت مشکل داری وگرنه اینو دوست نداشتی با این وجود باز میگی نفرینش نکنین من شوهرم خیلی بده ولی فقط یبار بگه جن  ده کارش تمومه چرا آدم باید اینجور تحقیر شدنو قبول کنه باز بگه دوستش دارم۵

پیش مادربزرگت چی میتونی اونجا زندگی کنی خودت خرجتو در بیاری

میتونم...اما بخاطر بچم نمیدنم چی میشه