الانه ک پسرم میره مدرسه درسا و شعراشونو با دوران خودمون مقایسه میکنم
وای یادش بخیر شعر دو کاج رو چقد دوس داشتم😍😍😍😍
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉
راستش اون موقع اصلا نمیفهمیدم معنی شعر دو کاج چی هست 😂😂بعدا بزرگتر شدم تو کتاب خواهرم دیدم دستم اومد چه خبره😅
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
من شعر خوشا بحالت ای روستایی چه شاد و خرم چه باصفایی را دوست داشتم..... نمدونم برا کلاس اول بو ...
اره عکساش هنو یادمه😍😍
راستش اون موقع اصلا نمیفهمیدم معنی شعر دو کاج چی هست 😂😂بعدا بزرگتر شدم تو کتاب خواهرم دیدم دستم او ...
😂😂😂😂😂خیلی باحالی عاشقتم😆