2777
2789
عنوان

تهیه مسکن بعد از زدن تمکین

1789 بازدید | 18 پست

بچها مثلا شوهرمن بیاد واسه من تمکین بزنه بعد بگن خونه بگیر کارشناس از کجا میره برا بازدید اون باید بیاد شهر من تمکین بزنه از شهر منم کارشناس میره یا شهر خودش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شهر شما کارشناس میره با توجه به شان شما و خانوادت بازدید میکنه اگر نقصی داشته باشه بهش میگه برطرف کنه بعد نامه میزنه به قاضی که همه چی آماده حضور خانوم هست. یه مامور بهش میدن با حکم قاصی میاد دنبال شما. مامور صورتجلسه میکنه که رفتی سر خونه ات یا نه. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
از شهر شما کارشناس میره با توجه به سان شما و خانوادت بازدید میکنه اگر نقصی داشته باشه بهش میگه برطرف ...

از هر شهری که خونه توشه و باید زندگی کنی میره

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
مطمعنی ؟ اخه برا شکایتو اینا بهش گفتن باید بیای شهر خانمت

آره. نامه میزنن به دادگاه نزدیک محل سکونت که کارشناس بدید برای بازدید اون خونه. 

نامه میزنن دادگستری شهر شما و از شهر خودتون میاد.میخواهی طلاق بگیری؟

نه نفقمو گذاشتم اجرا اقا اومد گف من عدم تمکین زدم گفتن کو نامت ی حرف مفتی زده بود بعد گفتنش باید بیای شهر زنت اونا تو شهرشون اشغالن ادماش عین خودشون غزیب کشن میخواستم بدونم مثلا برا خونه از شهر اونا کارشناس میره یا من اگر از من بره خب بازم جای شکرش هس

نه نفقمو گذاشتم اجرا اقا اومد گف من عدم تمکین زدم گفتن کو نامت ی حرف مفتی زده بود بعد گفتنش باید بیا ...

اینطور فکر نکن تو اینجور کارا نمیشه پارتی بازی کرد 

سر زندگی رفتی بچه ک نداری؟؟

اینجوری ک کار من زاره من مهندسم یعنی سخت میگیرن بهش

خب میگن خونه و وسایلش باید در حد تحصیلات و کار و شان خانوم و خانوادش باشه. هر چیزی رو قبول نمیکنن. البته خدا کنه کارشناست پولکی نباشه. 

اینطور فکر نکن تو اینجور کارا نمیشه پارتی بازی کرد  سر زندگی رفتی بچه ک نداری؟؟

حاملم سر زندگی بودم تا اقا دست بلند کرد رومو در رفت منم قولنامه خونه بنامم بود بعد ی هفته ک خبری ازش نشد خونرو تحویل دادم جمع کردم اومدم شهرم ی ماه بعدم ک خبری ازش نشد تازه پرو بازی میکرد اینستا نصب کرده بودو متلک گذاشتن جا عذر خواهی از زنش منم نفقمو اجرا گذاشتم شونزده تومن براش زدن رفت دادخواست براش ک بیا براملاحظه نظریه کارشناسی نفقه اقا پیذاش نشد مهلت اعتراضش تموم شد تا روز جلسه اومد شوکه شد رایش رفت واسه صادر شدن حتی غیابی هم حساب نمیشه ک بتونخ اعتراض کنه چون تو جلسه بوده