2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهه. با تجربه ها بیاین

23148 بازدید | 26 پست

نوزادم سی و پنج روزشه. همش بیقراری میکنه و گریه چند روز پیش دکتر بردمش گفت کولیک داره قطره و شربت داد تا دو روز بهتر شد ولی بازم شروع کرد. تو معاینش هم همه چیش خوب بود. دیشب تا صبح گریه کرد احساس کردم گوششه چون تو گوشش که میخوندم ساکت میشد. الان من چیکار کنم. کلا بچه در روز دوازده ساعت بیشتر نمیخوابه. تو خوابم ناله میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم تا سه ماه اینجوری بود هیچ داروییم تاثیر نداشت شب تا صبح تو بغلم راه میرفتم میخوابید و آروم بود یا با ماشین میبردیم بیرون خوابش میبرد میاوردیم خونه تا دو سه ماه همینجورین اصطلاحا میگن روده گشاد میکنن شکمو کمرشو با روغن زیتون ماساژ بده خیلی آروم من ماساژ میدادم یه شال نازکم میبستم دور کمرش آروم تر میشد باید تحمل کنی تا خوب شه چیزی نیست

قطره پدی لاکت واسه کولیک و گوش درد خوبه...میتونی با به حوله اول شکمشو همش گرم کنی اگه آروم شد پس از اونه اگه نشد با گرمای ملایم گوشش رو کمپرس گرم بزار ببین با کدومش بهتره اگه هم شیر خودتو میدی شاید سیر نمیشه که گریه میکنه آخه پسر من اینطوری بود که شیر خشکیش کردم خوب شد

رفته رفته قلق بچه دستت میاد بچه اولته ؟ شیر خودتو میدی؟ چه قطره ای نوشت براش

بله بچه اولمه. هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک. پدی لاکت و اهورا نی نی نوشته براش دکتر بهش میدم 

کولیکه هیچ چاره ای نداره فقط باید دوره اش بگذره ،بچه من ۲ماهگی خوب شد

دقیقا من چند نوع قطره واسش گرفتم ولی تاثیره چندانی نداشت فقط باید صبر کرد دورش بگذره تا خودش خوب شه