2777
2789
عنوان

وای که پدر شوهرم داغونم کرده

308 بازدید | 11 پست

سلامنمیدونم از دست این پدر شوهرم چیکار کنم همه چیز برا خودش میخواد امروز شاگرد قبلی شوهرم بعد از مدت ها اومده بهشون سر بزنه و سوغات آورده پدر شوهرم اومده میگه دستت درد نکنه برا من آوردی و ما هم فکر کردیم شوخی میکنه 10 دقیقه بعد میگه سوغاتام کو ترورش که کسی نکرده شوهرم گفت بردم بابا دادم مامان بعد پدر شوهرمم تشکر میکنه که راضی به زحمتت نبودم سلام به پدر و مادر برسون و تشکر کن؛بعد خودش دامادش از سفر میاد کلی سوغات براش میاره رنگشم به ما نشون نمیده با اینکه تو یه ساختمانیم شما باشید کفرتون در نمیاد اینقدر از دستش عصبیم که نگید بچه ها یکروز رفته بود یه عالمه ریحون خریده بود 1000 تومن من رفته بودم پیششون کمکشون یکم پاک کردم گفتم چقدر خوش عطره من عاشق ریحونم یه پرشم بهم ندادن چقدر پرو و خودخواهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از رفتارای خودخواهانه مادر شوهرا چشممون ب جمال پدر شوهرای خودخواه روشن😨واقعا عجیبه برام معمولا این رفتارا از مادر شوهرا انتظار میره

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

ما یه شهری رفتیم مسافرت یکی از دوستان شوهرم اصرار کرد بیایین خونه ما خودش مجرد بود برای اولین بار ما رفتیم اونجا خونه پدرش روبرو خونه برادرش که ازدواج کرده بود ما رو بردن خونه برادرش ( گفتن مثل اینکه برادر رفته یود ماموریت به عروس گفته بودن تو هم برو خونه بابات تا ما راحت باشیم ) دیگه خونه  پدر پسره نریم ،،ما که اول نمیدونستیم بعدا فهمیدیم منم به رسم ادب هر چی سوغاتی داشتیم اوردم تو خونه عروسه اتفاقا اومد کلی هم خوش آمد گفت و رفت بعد که رفت مادر شوهر موقع رفتن خودش  هر جی سوغاتی ما اورده بودیم خونه عروسه با خودش برد ،،،دلم براش سوخت ،،پی نوشت :چون خانمای نی نی سایتی ممکنه ناراحت بشن که چرا به عروس گفتن بره خونه باباش من نمیدونم ما که یه شب موندیم روز بعد رفع زحمت کردیم