ولی اموزشگاه های معمولی سطح پایین یا تک شعبه خیلی خوب نیستن
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ی جا رفتم برای تدریس خصوصی ، موسسه ای بود که مدرس ایلتس میخواست بصورت خصوصی حقوق ماهیانه دو و نیم الی سه میلیون
ولی راهش برام دور بود من شرقم اونجا شمال غرب بود
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
آره یه دوستمم زبان آلمانی خونده کلاس خصوصی میگیره جلسه ای ۱۰۰ تومن
انگلیسی هم همینه من همکارم داره میگیره جلسه ای صد برای خصوصی
خصوصی که برم خونه کسی فقط ی بار گرفتم دوسه سال پیش جلسه ای پنجاه
بعد از اون دیگ خصوصی هایی گرفتم که میان اموزشگا کلاس خصوصی میگیرن ک اموزشگا درصد برمیداره ولی امنیتش بیشتره