2777
2789

من بله تو‌اموزشگاه زبان مدرسم

اگر اموزشگا خوب بری جذب شی بله خوبه بد نیست حقوق 

ولی اموزشگاه های معمولی سطح پایین یا تک شعبه خیلی خوب نیستن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بله تو‌اموزشگاه زبان مدرسم اگر اموزشگا خوب بری جذب شی بله خوبه بد نیست حقوق  ولی اموزشگاه ...

آرع درسته آموزشگاه های بزرگ خیلی بهترن

نه تبسم نه اشاره نه سوالی هیچ چیز...
من دوستم تو آموزشگاه تدریس میکنه جلسه ای بهش ۶۵۰۰ میدن 😕

عههه چرا انقد کم

احتمالا سطح پایین درس میده یا اولین تجربه تدریسشه

حقوق مدرس زبان های دیگه از انگلیسی بالاتره؟

ن فرق خاصی ندارن

کلا تدریس خصوصی خیلی بیشتر از کلاس های عمومی هست 

من ی جا رفتم برای تدریس خصوصی ، موسسه ای بود که مدرس ایلتس میخواست بصورت خصوصی حقوق ماهیانه دو و نیم الی سه میلیون 

ولی راهش برام دور بود من شرقم اونجا شمال غرب بود 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
آره یه دوستمم زبان آلمانی خونده کلاس خصوصی میگیره جلسه ای ۱۰۰ تومن

انگلیسی هم همینه من همکارم داره میگیره جلسه ای صد برای خصوصی 

من بله تو‌اموزشگاه زبان مدرسم اگر اموزشگا خوب بری جذب شی بله خوبه بد نیست حقوق  ولی اموزشگاه ...

شما تهرانی خانومی؟

جلسه ای چقدر میگیرید

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
آره یه دوستمم زبان آلمانی خونده کلاس خصوصی میگیره جلسه ای ۱۰۰ تومن

خیلی خوبه که خودش خصوصی کار میکنه

من تو آموزشگاهم نصف پول کلاسو میگیرم

واقعا ؟! جلسات خصوصیش یکساعته هست؟

من ۵۰ میگیرم چقدر ملت مینالن. البته تهران نیستم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

آخه چون انگلیسی دسترسی بیشتری هس به مدرس و آموزشگا و کلاس عمومی... کمتر سراغ کلاس خصوصی میرن مگر اینکه برای آیلتسی تافلی باشه

شما تهرانی خانومی؟ جلسه ای چقدر میگیرید

من بله تهرانم عزیزم 

خصوصی که برم خونه کسی فقط ی بار گرفتم دوسه سال پیش جلسه ای پنجاه 

بعد از اون  دیگ خصوصی هایی گرفتم که میان اموزشگا کلاس خصوصی میگیرن ک اموزشگا درصد برمیداره ولی امنیتش بیشتره