2777
2789

سلام خانمای خوش سلیقه از بین این گردنبند و دستبند و کیف پول کدومشون قشنگتره، میخوام برا نامزدم سفارش بدم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

کیف پوله بهتره این دستبندا خیلی وقته هست

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیف پوله بهتره این دستبندا خیلی وقته هست

بگم اسم خودشو روش بزنن؟ 

شما جایی برا سفارش دادن نمیشناسین

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
بستگی به نامزدت داره  ببین از کیف پول یادستبند استفاده میکنه

دستبند و گرنبند خودش چند تا داره، دوست داره

ولی دلم میخواد یه چیز شیک باشه، چون خانوادشم میبینن

اولین هدیه ایه که براش میگیرم. واقعا موندم چی بخرم براش

دستبند و گرنبند خودش چند تا داره، دوست داره ولی دلم میخواد یه چیز شیک باشه، چون خانوادشم میبینن ا ...

اگ ساعت استفاده میکنه بخر براش

الهی..هرکی ذهنش درگیره آرامش به دلش بنداز و کمکش کن
اگ ساعت استفاده میکنه بخر براش

چه مارکی خوبه؟ قیمتشم میدونی در چه حده عزیزم؟

دستبند ساعت عینک آفتابی مارک اینا خوبن  کیف پول بعید میدونم استفاده کنه

مرسی از راهنماییت عزیزم