2777
2789
نه اصلا ناراحتیت مسخره نیست .... درکت میکنیم کاملا ...من اوایل ازدواج یه مشکل این مدلی داشتم ... شوه ...

الهی بمیرم چقد توام سختی گشیدی..خلی سخته این رفتارا حداقل برای کسی ک خودش هواسش هست تو جمعی کسی نباشه ..بخدامن اصا اروم نمیشم بفهمم یکی توجمع غریبه یا تنهاست و من تنهاش بزارم حتی اگه اصلا نشناسمش اماهمیشه گیر ادمای اینجوری میوفتم

راست میگین چقدم اینکارسختیهه ..اخه شوهرم میبینه من چقد بهشون احترام میزارم و رفتارای اونارم میبینه ا ...

طبيعيه ضمير ناخودآگاهشون يكي عمر با خونوادش زندگي كرده پس حقو ناخواسته به اونا ميده

شما توقعتو بيار پايين بزار به خودتم سخت نگذره

يه مورد ديگه اگه شما خيلي فداكاري كردي براي شوهرت توقع نداشته باش اون بفهمه

كلا مردا اين مدلين نميفهمن

تو روزاي خوش تو مكان خودش با لوس بازي بايد عنوان كني كه مثلا من از خونرادم دورم بخاطر تو

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی ارومم اتفاقا هیچ وقتم سعی میکنم بدشونو نگم خیلی برای همسرم فداکاری کردم همین ک الان اینجام و ...

تو انگار کپی منی.بااین تفاوت ک خواهر شوهرای من بافامیل وبچه ها صدتایی جمع میشن گوش و  سرشون رو میکنند توی هم و صدتایی سلفی میگیرن در حالی ک منم سر همون میزی ام ک اونا هستن.منم همش پیش شوهر و مادر شوهرمم یا اونا ام نباشن میرم تو گوشی شدیدا.

منم اینجوری بودم مثلا کنار جاریام میشستم اونا با هم حرف میزرن و اصلا به من محل نمیدادن منم خیلی ناراحت میشدم و چهرم غمگین میشد، الان رو خودم دارم کار میکنم که اعتماد به نفسمو ببرم بالا و حرف زدن یا نزدن اونا تاثیری روم نداشته باشه، و بتونم در هر صورت با شوهرم شاد باشم

تو انگار کپی منی.بااین تفاوت ک خواهر شوهرای من بافامیل وبچه ها صدتایی جمع میشن گوش و  سرشون رو ...

چه جالب، پس خیلی از خانواده ها اینجورین، فکر میکردم من مشکلی شاید دارم

ن بابا.ببین من اینو فهمیدم ک همونطور ک ماعروسا هر کار کنیم،نمیتونیم خواهرشوهرا رو بعنوان خواهر قبول کنیم؛اونا هم هر کار کنند نمیتونند ما رو بعنوان خواهر قبول کنند

همه اينا كه گفتى يه طرف اينكه شوهر ادم نفهمه كه اونا بى محلى ميكنن و پشتشونه يه طرف. شوهر منم اوايل همين بود. من هميشه خانوادشو تحويل ميگرفتم اون اصلا رفتاراى خوب منو نميديد همش هم از خانوادش حمايت ميكرد مثلا خواهرش بهم تيكه مينداخت به حرف خواهرش غش غش ميخنديد و دو تا هم ميزاشت روش! اسمشم ميزاشت شوخى! من خيييلى ناراحت ميشدم يكى دو بار بهش گفتم اخر همين رفتاراى تو زندگيمونو بهم ميزنه. الان يكم بهتر شده ولى بازم شايد موقعيتش پيش بياد پشت اونا رو بگيره. ببين من يه چيزى رو تازه فهميدم اونم اينكه تو خواسته ايى كه از شوهرت دارى و بايد در  شرايط مختلف و لحن هاى متفاوت بهش بگى البته نه يه جورى كه ديگه رو مخش باشى خيلى مهمه كه به جاش بگى و لحنت خوب باشه. مردا مثل ما زنا نيستن كه به اين چيزا اهميت بدن موضوع يادشون ميره واسه همين بايد با تكرار يه مطلب اونو واسشون جا بندازى.

بیشتر از رفتار اونا همسرتون رفتارش درست نیست. اونا رو ول کن چون همین هستن و تغییر نمی کنن. همسرت رو ...

ممتاسفامه فعلانمیتونم گمترببینمشون:(شاید باورتون نشه ولی خدامیدومه ک ارومم گفتم هیچیم نگفتم خودش دیده امابازم فایده نداره...برای همین تصمیم گرفتم دیگم هیچی بهش نگم و فقط یکاری کنم خودم مشکلمو حل کنم و صبور ترباشم و ناراحت نشم که خیلیم وقتی تنهایی کارسختیه

خب عزیزم اول که کاملا اشتباه کردی گفتی با اونا بریم ... نمیخواد دلسوزی کنی واسشون . فقط به فکر خودت ...

همین من لعنتی یذره سیاست ندارم و بعدم چون من هیچ وقت این رفتارونمیکنم هیچ وفت خودمو براشون نمیگیرم باهمه ی رفتاراشون سکوت کردم هکه جوره هوای شوهرمو داشتم خیلی دلم میشکنه  ازین رفتارای بی دلیل

اشتباه از شماست که دلت واسه اونا سوخته.اول وجود بعدا سجود.من خودم دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ ...

راسن میگی واقعامن یه احمقم اونا برای من چکارکردن که من همش دلم میسوزه یوقت دلشون نشکنه

ن بابا.ببین من اینو فهمیدم ک همونطور ک ماعروسا هر کار کنیم،نمیتونیم خواهرشوهرا رو بعنوان خواهر قبول کنیم؛اونا هم هر کار کنند نمیتونند ما رو بعنوان خواهر قبول کنند

بشین باهاش حرف بزن بگو من خیلی به فکر زندگیمون هستم و اصلا دلم نمیخواد تورو ناراحت کنم و برعکس بیا ب ...

هیییی خواهرررر چی بگم...این جوری و صدجور دیگشم گفتم دیدم نتیجه نداره الان خودم بایدد تنهایی بفکر خودم باشم 

فک کنم اول زندگیته ک دل سوزی میکنی براشون یکم ک بگذره انقد برات بی ارزش میشن ک اصن دلت نمیخاد ب چششو ...

راست کیگی واقها...مشگل اینه ک خیلی سخته با شوهرت ک کیبنی مث گاو نمیبینه رفتاراشونو تازه جلوشون دعواتم میکنه بگی بخندی