یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای عزیزم منم پارسال پیارسال اینجور شدم فقط فقط قرص پنتو پرازول بگیر بخور ،،و اویشن و پونه دم کن بخور درکت میکنم...البته اگ معدت سنگینی میکنه میتونی دستتو بندازی تو گلوت بالا بیاری تا ب کمرت فشار نیاره...الباه این کارارو درصورتی ک حامله نیسی بکنیا چن ضرر داره
خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
عزیزم روشی ک من گفتم عالیه مخصوصا پونه و اویشن فوری ارومت میکنه...و جیزای سنگین و کال نخور من اناناس حساسیت دارم خورده بودم ینی مردمو زنده شدم دورازجونتون،تااینک بالا اوردم کلاب ب روتون دردم کمتر شد.
خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
اره یه چند روز پیش هم اینطوری شدم.دست کروم تو گلوپ تا بالا آوردم.خوب شدم ولی خیلی از بالا آوردن بدم ...
دیگه مجبوری بالا بیاری عزیزم.منم متنفرم همین امشب یکم شکر قاطی چاییم کردم تا بالا نیوردم حالم خوب نشد،دستتو بتداز بالا بیار بدشم حتما پونه اویشن دم کن بخور،حرفمو جدی بگیر
اره بابا ولی دکتر عمومی رفتم نصف شب بود اولش خوب نشدم حتی مشکوک ب سنگ کلیه زدن منو،بدش ی دکتر عمومی بود پنتوپرازول داد خوردم
و اینم بگم فک کنم روغن پی الاغ بود شوهرم خریده بود برام ۲۰ روز شب قبل خواب خوردم و صبح ناشتا بهتر شدم شکر خدا،گوش شیطون کر
من معده دردم فقط با نبات سوخته خوب میشه . نبات رو اب میکنم قهوه لی سوخته ک شد نصف لیوان اب میریزم .ه ...
تاحالا امتحان نکردم،،من از چیزای شیرین بدم میاد تام میخورم حالت تهوع میگیرم مگه اینک فشارم پایین باشه یذره بخورم فقط نمکی و ترشی دوست دارم