2777
2789

مامانم یکدفعه ای اومد توخونه منم خونم نامرتب بود خیلی فشم داد تنبلی بی عرضه ای از این حرفها منم کلی خجالت کشیدم.نمی دونم چرا تنبلم تو کار خونه عاشق تمییزیم   ...ولی همیشه باب میلم نیست...دوتا بجه دارم همیشه وقت کم میارم هیچیم معلوم نیست نه خواب زیاد دارم نه تلویزیون نگاه میکنم چون بچه ها نمیزارت کارتون میبین نه زیاد با گوشی ور میرم...فقط وقتی قراره مهمون بیاد کل خونمون مرتب وتمییز میکنم سریع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم خیلی اعصابم خورده ..شوهرم اکثر وقتها نیست خریدای بیرونم خودم انجام میدم...شما چطور برنامه ریزی ...

عزیزم من بچه ندارم. خب با بچه خیلیییی سخته. خریدم که خودت انجام میدی.

ولی من رو برگه مینویسم برنامه ی یک هفته رو.

طبق اون انجام میدم.

مثلا شنبه ها و سه شنبه ها سرویس بهداشتی.

یکشنبه و چهارشنبه میز تلویزیون و عسلی ها.

و ...

چه مامان عجیبی خب بچه کوچک داری طبیعیه  ناراحت نشو جوابش و درست بده

مامانم میگه کی بچه نداره خودت پروشون کردی چی بگم...جارو برقی نزده بودم اونم گزاشته بودم بکشم پسر کوچکم نزاشت

مامانم میگه کی بچه نداره خودت پروشون کردی چی بگم...جارو برقی نزده بودم اونم گزاشته بودم بکشم پسر کوچ ...

ميگفتي پميرسم کارامو بکنم بيا کمک کن اگه ميتوني

والا ادم از مامانش سرکوفت بشنوه از مادر شوهرم بشنوه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
دوست دارم رار موفقیت شما کدبانوها رو تو خونه داری بدونم دیگه خسته شدم.. یه چیز دیگه متاسفانه غذای تک ...

منم همش در حال آشپزیم خونه هم بزرگه همش باید جارو کنم شوهرمم میریزه میپاشه .. مامانم هر وقت میاد میفته به جون خونم اتو بخار میکشه تیرک کاری میکنه گازمو سیم میکشه😭😭🤣🤣😋کلی هم غر میزنه چون هم درس میخونم هن اینکه الان حامله ام نمیتونم همش بیفتم به جون خونه که برق بزنه😐😐مامانم میگه چرا خونت برق نمیزنه😶😐

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
مامانم میگه کی بچه نداره خودت پروشون کردی چی بگم...جارو برقی نزده بودم اونم گزاشته بودم بکشم پسر کوچ ...

اهمیت نده 

ولی به بچه ها از کوچیکی کار بده بکنن حتی نصفه نیمه 

یاد میگیرن کم کم 

غذا هم‌روزی یکبار بپز عادت میکنن 

چهار سال دیگه مریض میشی از کار زیاد و‌خدمت رسانی 

رمز موفقیت من اینان

پسر هشت سالم جاری میکشه دخترم گردگیری میکنه از بچه راحت طلب خوشم نمیاد