2777
2789
عنوان

لطفا شما بگین ...

56 بازدید | 14 پست

سلام.شب خوش.لطفا شما بگین چ نذری کنم ک حاجت بگیرم...چله گرفتم...ختم قرآن کردم...نذر صلوات ...اما هنوز......ناامید نیستمو نمیخام دست بردارم.میخام بازم تلاش کنم.پسرم حرف نمیزنه...تاخیرداره .شمابگین چ نذری بکنم ک حرف بزنه؟خاهش می کنم اگ کسی تجربه ای داره بگه کاری کرده نمازی خونده و حاجتش گرفته دریغ نکنه ازمن ک من محتاجم و ...ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکنار نظر گفتار درمانی ببرید 

می برم از ۹ماهگی کاردرمانی بردم.از یکسالگی گفتار...الانم می برمش...میدونم از تو حرکت از خدا برکت.من دارم تلاشمو می کنم اما پیشرفتی نیس.معجزه میخام.

خاهشن تریپ روشنفکری برندارین ک ببر کلاس و دعا چیه و از این حرفا...شما جای من نیستین پس قضاوت نکنید...لطفا اگ کسی نذری کرده و جواب گرفته ب من بگه...من ب دعا اعتقاد دارم..در کنارش تلاش هم می کنم.

الان بیشتر از سه ساله می برمش...خودمم تو خونه باهاش کار می کنم

پیشرفتی نداشته ؟ تشنج نداره ؟ تو سه سال باید اگر فقط تاخیر داشت باید برطرف میشد مگه اینکه لجبازی شدید داشته باشه 

یا ممکنه آپراکسی گفتار باشه نه تاخیر . یا اختلال واجی و..

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

پیشرفتی نداشته ؟ تشنج نداره ؟ تو سه سال باید اگر فقط تاخیر داشت باید برطرف میشد مگه اینکه لجبازی شدی ...

لجباز ک چ عرض کنم..اینقد باید باهاش راه بیاک تا پنج دقیقه بشینه و ب حرف من گوش کنه چی ازش میخام.خیلی لجبازه

پیشنهاد میکنم گفتاردرمانتون رو عوض کنید و در کنار گفتاردرمانی حتما به یک مشاور باتجربه کودک مراجعه کنید چند جلسه کمکتون میکنن 

ممکنه بچه شما از تمرین ها خسته شده باشه یا مشکل گفتاری دیگه ای داره 

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

پیشنهاد میکنم گفتاردرمانتون رو عوض کنید و در کنار گفتاردرمانی حتما به یک مشاور باتجربه کودک مراجعه ک ...

تو این سه سال ون بار عوض کردم....علاوه بر گفتار کاردرمانی ذهنی هم می برم.بعضی وقت ها هم رفتار درمان...ممنون