2777
2789
زشت نمیشه؟ واسه سیسمونی؟

بهترین پیشنهادم اینه ک از این پارچه ها ملافه ای ایرانی ک عرض 2 متر و نیم هستن و متری 14 تومنه بخرین اگر اتاقش پنجره داره ک روتختی و ست خواش رو بدوزین اگر پنجره خور نیست کمی سلیقه بخرج بدین و دو یا سه طرح پارچه انتخاب کنین و ترکیبی یه ملحفه خوشگل و رو بالشی و اویز درب و دو سه تا قاب عکس باهاش درست کنین ک ست هم باشه اتاقش خیلی هم شیک و ارزونه 

البته ایرانی متری 7 تومن هم هست اما من خودم متری 14 خریدم انصافا کیفیتش خوبه هفت تومنی بیشتر پلاستیکه 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشت نمیشه؟ واسه سیسمونی؟

نه.چ زشتی.

من تخت و کمد پسرم طرح اسمورف داشت.روتختیشم میخاستم همین عروسک کارتونی رو بگیرم.

اما مادر شوهرم گفت نگیر من یه پتو براش گرفتم اتفاقا خوشگلم شد.البته پتو و رو بالشتیش بود

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  
بهترین پیشنهادم اینه ک از این پارچه ها ملافه ای ایرانی ک عرض 2 متر و نیم هستن و متری 14 تومنه بخرین ...

واقعا؟ باشه به مامانم میگم. مرسی که راهنمایی کردی. واقعا امشب ناراحت بودم. خیلی قیمتا بالا بود باید همینکارو بکنم. خیلی به صرفه تر و خوشگل تر در میاد

واقعا؟ باشه به مامانم میگم. مرسی که راهنمایی کردی. واقعا امشب ناراحت بودم. خیلی قیمتا بالا بود باید ...

اره خیلی خوبه من برای دخترم برای ملحفه دو رو روتختی و پرده و روبالشی(2تا)کوسن کلا دو تا طرح انتخاب کردم از هرکدوم دو متر و نیم خریدم کافی بود 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤