2777
2789

از همون روزای اول که دنیا اومد جهشی بالا میاورد و موقع شیر خوردن کمانی میشدو گریه میکرد...که دکتر گفت رفلاکسه رانیتیدین داد ولی من بنظر اسهال میشد با رانیتیدین از استفراغ هاش کمتر شد رفته رفته تو ماه گذشته دوبار اسهال استفراغ شد بعد از بهبودی اشتهاش خوب بود ولی بعدش باز حالت تهوع و عق زدن شروع شده طوری که هیچی تقریبا نمیخوره فقط کمی شیر خشک. وزن تولد ۱۸۰۰ در ۳۷ هفتگی دنیا اومد وزن الان ده ماهگی ۷ کیلو. پنتوپرازول۲۰ همراه با قطره متوپروکلوامید ضرری نداره برای دخترم؟و اینکه چکار کنم برای وزنگیریش و اینکه حالت تهوع نداشته باشه. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم ۱۰ ماهشه هم از دندونشه هم از غذای بیمزه 

من پسرم چند روز بالا میاورد نگو چون مادر شوهرم چن بار ب غذاش نمک زده بود دیگه غذای بیمزه رو نمیخورد و اونقدر اوق میزد ک بالا میاورد 

شما هم یکم نمک بزن خوشمزه بشه بخوره 

جوانه گندم خوبه قلم گوساله بگیر عصارشو هر سری بریز تو غذاش

ببر دکتر متخصص من تو نت خوندم تهوع و اسهال همراه هم جالب نیست و دکتر باید رفت درمان خانگی شاید جواب  نده احتمالا اسهال عفونیه چون ویروسی با تهوع همراه نیست ،بازم این نظر منه قطعی نمیدونم ولی تو این سن اسهال وزنشو کم میکنه ببر دکتر من دکتر پسرم آلومین هیدروکساید میداد ضداسید برا اسهال و دوتا پماد برا سوختگی با پاش اگه خواستی اسمشو برم بخونم بفرستم ،و چهار تا پنج تا پودر کیدی لاکت روزی یکی با آبمیوه یا آب جوشیده خنک میدادم بهش زود خوب میشد الانم میدم دکتر نمیبرن اسهال شدنی همینارو میدم فورا خوب میشه 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...

اها پس بالا آوردنش طبیعیه ،دیگه سنش خوبه غذای خوشمزه بده من زردچوبه و نمک میزنم به غذاهای پسرم بدمزه نمیخورد الان ۱۷ ماهشه پسر منم لاغر بدغذاست دو روز میخوره دو روز اشتها نداره گاهی ده روز غذا نمیخوره فقط شیر اونم از یه سالگی بهداشت گفت پاستوریزه بده آخه شیرخشکی بود سوپرامیل میدادم عالی بود 

اها پس بالا آوردنش طبیعیه ،دیگه سنش خوبه غذای خوشمزه بده من زردچوبه و نمک میزنم به غذاهای پسرم بدمزه ...

اخه رفلاکس داره از یکسالگی میشه شیر معمولی داد مگه ؟ اخه بچه های رفلاکسی لبنیات براشون خوب نیس

ببر دکتر متخصص من تو نت خوندم تهوع و اسهال همراه هم جالب نیست و دکتر باید رفت درمان خانگی شاید جواب& ...

اسهال استفراغش خوب شده سه هفته گذشته الان دوباره تهوع داره کلا بیشتر اوقات تهوع داشت از اول ولی الان خیلی زیاده. بعد اون که میگین برا اسهال خوبه به چه سنیایی میشه داد

منم پسرم ۱۰ ماهشه هم از دندونشه هم از غذای بیمزه  من پسرم چند روز بالا میاورد نگو چون مادر شوه ...

مگه دندون دراوردن حالت تهوع داره؟ من شنیدم اسهال داره اونم خفیف

اسهال استفراغش خوب شده سه هفته گذشته الان دوباره تهوع داره کلا بیشتر اوقات تهوع داشت از اول ولی الان ...

من پسرم هشت نه ماهش بود اسهال شد دکتر بهش این داروها و داد تا الانم که یکسالو پنج ماهشه هر وقت اسهال میشه میدم همونارو