2777
2789

دختر من ۱۰ ماهه است و حالت تهوع داره طوری که تقریبا غذا نمیخوره شیر هم خیلی کم دکتر میگه رفلاکسه بهش پنتو پرازول داده خودمم بخاطر حالت تهوعش متوپروکلوامید دارم میدم خواستم ببینم کسی این دوتا رو باهم استفاده کرده ضرری نداره

استفاده نکردم

ولی بچه منم غذا ب هیچ عنوان نمیخوره دهنش قفل میکنه شیر هم نصف اون چیزی ک رو شیر خشک نوشته هم نمیخوره.حتی خواب هم نداره

دکتر بهش پی لاکت و نئو زینک و اسید فولیک داده.فعلا اشتهاش تغییر نکرده اما خوابش خداروشکر عالی شده این دو روز

8ماهشه دخترم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دقیقا پلازیل (متوکلو...)بشدت حساسیت زا است و عوارضش زیاد ....بطوریکه من یه بار چنان حساسیتی بهش نشون دادم که منو بستری کردن ..‌. الان روی دفترچه ام نوشته شده به بیمار به متو..... حساس هست ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
متوکلوپرامید رو فقط تحت نظر پزشک و به مدت خیلی خیلی محدود به بچه میدن. حواست باشه

ماه پیش دوبار اسهال استفراغ شد که گفتن ویروسیه و متوپروکلو امید دادن منم چند روز دادم بعد از خوب شدنش قطع کردم باز حالت تهوع های شدیدش شروع شده منم خودم شروع کردم دادم که حداقل یه کم غذا بخوره که بازم نخورد. میدونم مدت کوتاه باید مصرف بشه

اسید فولیک برای زیر یکسال مگه میدن نئو زینک چیه

چون وزن بچم کم بود قرصش رو داد برا بچه بنظرم هست چون اندازه و دوز دارو کم هست.گفت لهش کن با اب قاطی کن بده

اونم شربت هست

گفت هم اشتها اوره هم تقویتی

چون وزن بچم کم بود قرصش رو داد برا بچه بنظرم هست چون اندازه و دوز دارو کم هست.گفت لهش کن با اب قاطی ...

چنده وزنش. دلنرا ۱۸۰۰ دنیا اومد الان ده ماهشه و ۷ کیلو دیگه خسته شدم از کم وزنیش و نخوردناش. راستی دلیل نخوردن بجتون چیه رفلاکس نیس که بی استهاس؟

چنده وزنش. دلنرا ۱۸۰۰ دنیا اومد الان ده ماهشه و ۷ کیلو دیگه خسته شدم از کم وزنیش و نخوردناش. راستی د ...

رفلاکس داشت ک 5ماهگی خوب شد

سونو دادم رفلاکسش بخاطر نفخ زیادی ک داشت بود

3400دنیا اومد تازه رفته تو هشت ماه7100

بچه من از 4ماهگی سینه خیز رفت .7ماهگی چهار دست و پا.تحرکش هم نسبتا ب بقیه بچه ها خیلی زیاده و اصلا خواب نداره.فقط شبا میخوابه

دخترم دوس داره خودش غذا بخوره ک نمیتونه.دوس نداره کسی بهش غذا بده