2777
2789
عنوان

تنبیه بچه

635 بازدید | 25 پست

سلام من ۲ تا پسر دارم ۴ ساله و ۲ ساله خیلی خوبن ولی به تازگی جیغ میزنن و وسایل پرتاب میکنن،من امروز چند بار با بازی و جدی تذکر دادم بهشون ولی دیرن۵جواب نداد تنبیه شون کردم که امشب نمیام اتاق شون قصه بگم!!به نظرتان درست بود کارم؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین تنبیه محروم کردن از چیزیه که دوست دارن. کار شما هم به نوعی محروم کردن بود. به نظر من درست بود. ولی این حالت رو پیدا نکنه که فکر کنن دوسشون ندارین. مثلا من اگه جای شما بودم قصه نمی گفتم...ولی می بوسیدمشون و شب بخیر می گفتم.

ضمنا...چقدر خوبه که براشون قصه می گین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه ی دو ساله و چهار ساله تنبیهش باید متناسب با کارش باشه اگه عصر شیطونی کرده همون موقع از یه چیز کوچولو محرومش کن نه اینکه شب براش قصه نگی .چون بدون شک یادش رفته که شما رو اذیت کرده و اثر نخواهد داشت

چون می گذرد غمی نیست

اوه چه وحشتناک😐 براشون قصه نمیگی

یه وقت افسرده نشن

زمان ما که از این قرتی بازی ها مد نبود، صدای ماشین اشغالی میومد، جفت میکردیم

میرفتیم یه گوشه نفس مون در نمیومد که ما رو ندن عمو اشغالی ببره!😐

یه انباری گوشه حیاط داشتیم، موش داشت، زندانی مون میکردن اونجا چند دقیقه ای

دیگه از کفگیر و کمربند که نگم برات

خیلی هم جدی😢

اره خوبه حالاکه گفتی واقعا امشب نروولی من ازروش نشستن روی میزاستفاده میکنم پسرمومیزارم رومیزغذاخوری ...

میز نداریم توی خونه؟؟من اون تنبیه رو سطحی انجام میدم یعنی مرحله اول و میگم مثلاً فلان نقطه ۳ دقیقه ساکت بشین

بهترین تنبیه محروم کردن از چیزیه که دوست دارن. کار شما هم به نوعی محروم کردن بود. به نظر من درست بود ...

مرسی عزیزم من شب بخیر و بوس رو انجام دادم حتی وقتی پشیمان بودن و عذرخواهی کردن گفتم بخشیدمشون ولی تنبیه ادامه داره

چیزی که خودم ازش نتیجه گرفتم بی توجهی به این حرکات منفی هست امروزپسرم اومدتوی سفره راه میرفت ومنونگاه میکردمنم کارخودموکردم بعدگفت مامان من اومدم توی سفره باارامش گفتم خوب کاربدی کردی  نشست کناربعدش هم رفت