2777
2789
عنوان

توروخدا اگه می تونید کمکم کنید

139 بازدید | 14 پست

من الان تازه رفتم تو هفت ماه ترشح زیاد دارم بعضی اوقات احساس خیسی میکنم مثل ادرار میمونه نه رنگ و نه بویی داره تو پنج ماهم اینجوری حس کرده بودم ولی سونو دادم خداروشکر خوب بود تابحال رفتم دستشویی بعد لباسم عوض کردم نشستم احساس خیسی کردم دیدم لباس زیرم خیس یکمش ترشح بقیه اش مثل اب ببخشید اگه حالتونو بد کردم ولی دلم خیلی شورمیزنه اگه تجربه اشو دارید کمکم کنید

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
عزیزم برو سونو یعنی از کیسه آب نیست؟؟

منم نمی دونم فکر همین داره دیوونم میکنه

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برودکتر تست فرن میگیرن با گوشپاکن یکم از اب روبرمیدارن ازمایش میکنن سریع جواب میدن بهت که اب کیسه هست یانه

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
تو شهرتون زایشگاهی بیمارستانی نیست ک اورژانسی سونو کنن؟

نه فدات شم ی بیمارستان خراب شده هست باید تاشنبه منو بستری کنن واسه همین نرفتم

برودکتر تست فرن میگیرن با گوشپاکن یکم از اب روبرمیدارن ازمایش میکنن سریع جواب میدن بهت که اب کیسه هس ...

نمی دونم اینجا داره یا نه اگه برم مشکلم بگم میترسم بستریم کنن

بهتر از تو خونه موندنه حداقل ضربان بچه را چک میکنند

از روی ظربان قلب میشه فهمید

نمی دونم اینجا داره یا نه اگه برم مشکلم بگم میترسم بستریم کنن

برولیبر بگو اینجوریم همون جا تست میگیرن البته اگه دکتر باشه مطمعن تره واسه من دکتر خودم گرفت 

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖