2777
2789
عنوان

فمیبیون 2 خواهش میکنم بگید اگر کسی در جریانه

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 26 پست
سلام من از اول بارداریم خوردم. بین فلکه دوم و سوم تهرانپارس، داروخانه امین الرعایا. این چند ماه از ا ...

عزیزم میشه بپرسم آخرین بار کی گرفتید و شماره دو بوده یا یک؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها من هفته هفت هستم .دکتر هنوز فمبیون برام ننوشته.میگه یدو فولیک بخور .هر ده روز ویتامین دی.درست ...

عزیزم بنا به شرایط هرکسی یه چیزی مینویسن، من روزی یه دونه ویتامین دی هزار میخورم

با سلام

ویتامین و مواد معدنی موجود در قرص فمیبیون 2، ویتامین های گروه B، اسید فولیک که با نام های فولات یا ویتامین B۹ نیز خوانده می شود، برای حفظ سلامتی جنین در دوران بارداری ضروری است. کمبود این ویتامین در رژیم غذایی مادر باردار سبب بروز نواقصی در لوله عصبی جنین می شود.

با سلام ویتامین و مواد معدنی موجود در قرص فمیبیون 2 ، ویتامین های گروه B، اسید فولیک که با نام های ...

شما فمیبیون 1موجود دارید ؟؟؟اگه بله لطفا آدرس سایت داروخانه رو بفرمائید....ممنون

سلام‌من یک بسته قرص فکبیون ۲ و یک خشاب فمبون ۱ دارم،که از اتریش برام خریدن،بچم سقط شد،برای فروش به همون قیمت فاکتورش هست دارم به یورو،فمبیون ۲،قیمتش ۷۲ یورو،کسی خواست به شماره 09126017649 تماس بگیره