2777
2789
خسته نباشي

خسته ام. سه تا بچه رو از حموم اوردم بیرون .حال ندارم یه لیوان چای بریزم واسه خودم نی نی هم زیر سینه شیر میخوره 😊😭

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ 😂😂😂

والله. خونه هم کثیف نمیشه

دیشب نون و خربزه خوردیم امروزم سیب زمینی الانم پاشم ماکارونی درست کنم با نی نی کوچولو سخته

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

کتلت . 

کباب .

کوکو سیب زمینی 

فلافل

همبرگرج

طاس کباب 

جوجه سرخ کرده با سیب زمینی 

اینم از همشون بهتره و ما عاشقشیم😍😍

اول گوشت چرخ کرده رو با پیاز بزرگ رنده کن و را زعفرون زیاد و نمک ورز بده بعد قارچ هر چه قدر دوست داری توش ریز ریز کن و دوباره ورز بده قارچ کم نباشه  بعد گوشت و قارچی که ورز دادی پهن کن کف ماهی تابه روش کره بچین‌ زیرش رو متوسط کن بزار کامل بپزه و آب بندازه‌ بعد که آبش کمی کمتر شد روش گوجه ورقه کن و بچین یه ربع دیگه باشه و بعد با نون بخورید . عالییییییییییی 😍😍😍😍

تیکر هدفمیییی   
اگ حالموبفهمی دورازجون نمیگی میگی ک ایشلابمیری والا

نمیگم ان شا الله بمیری دور از جون البته میگم ان شا الله مشکلت حل بشه 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
مرسی عزیزم افتادم توزندون ازخانوادمم زده شدم 😢😢

بعد از هر سختی اسانی هست.

پروردگار تو بزودی چندان به تو عطا کند ک راضی شویی 

سوره ضحی ایه 5

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
بعد از هر سختی اسانی هست. پروردگار تو بزودی چندان به تو عطا کند ک راضی شویی  سوره ضحی ایه 5

اره عزیزم ولی ۴سال عذاب میکشم ازته دل نخندیدم

تروخداواسم دعاکنین خونه بخرم😢😭