2777
2789

اول توضیح بدم

تازه جابه‌جا شدیم هنوز واسه اتاق خوابم پرده نگرفتیم . اونقدر دید نداره به بیرون منم عاشق این نوری ام که از بیرون میاد تو و مساله دیگه من توی تراس خیلی گلدون دارم که عشقامن دوست دارم همش چشمم بهشون بیوفته واسه همین اصلا ترجیح میدم پرده آنچنانی نباشه ولی خوب مجبورم چون یکم دید داره حالا خودم نظرم اینه از این مدل پشت پرده‌ای های مدل ساعت شنی که روی خود در نصب میشه بزنم قسمت پایین در رو هیچی نزنم که گلدونامو ببینم فقط بالا که دید داره پوشونده بشه. ولی میترسم یه وقت زشت بشه یا جالب نباشه واسه همین نظر شمارو میخوام عزیزان

الان عکس در تراسمو میذارم فقط نخندین یه تیکه مالفه زدم فعلا😆

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کرکره روی در سفید بد نمیشه پایینم نمیخوام بزنم...

نه چرا بد بشه 

شبا کلا میدی پایین چون گلدونات که شب دیده نمیشه دره هم معلوم نمیشه 

روزام کلا میدی بالا تو روز که اتاق دید نداره گلدوناتم دیده میشه چیزیم جلوه ناقص نمیده به اتاقت

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
زشت نمیشه؟؟

نه اصلا

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !