2777
2789
عنوان

مامانا بیاین لطفاً

55 بازدید | 12 پست

پسرم ۱۵ ماهشه

کلمه‌های زیادی رو میگه، بعضیاش واضح بعضیاشم فقط خودم میفهمم

حالا مسئله اینجاست که بابا رو قشنگ و راحت میگه و چپ و راست باباشو صدا میزنه

اما مامان نمیگه! 😔

حرف م رو میتونه تلفظ کنه و به کار میبره خیلی وقتا

هرچی میگم تکرار میکنه

میگم بگو ماشین میگه

میگم بگه توپ میگه

میگم بگو موز میگه

میگم بگو بابا میگه

میگم بگو ماما ساکت میشه 😑

بچه های شما از کی صداتون زدن؟

من تا کی منتظر باشم که بگه مامان به نظرتون؟

کارم داشته باشه دنبالم راه میفته میگه اَاااا. اَااااا!

گاهی هم بابا صدام میزنه😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیلاب مامان برا بچه سخته درست نمیتونه تلفظ کنه

بچه های همسنش میگن. مَ مَ

بهش میگم سکوت میکنه و حتی تلاش نمیکنه تکرار کنه

اما در مورد کلمات دیگه اینجوری نیست. بالاخره یه چیزی میگه مشابهش

چرا به نظرت؟ شاید چون دم دستشونیم احتیاج ندارن صدامون بزنن 😅 البته بچه های دوستام که همسن پسر منن ...

منم بچه های دیگه که میبینم مامان جز اولین کلامتی هس که میگن ولی دخترمن مامان نمیگه😢

بچه های همسنش میگن. مَ مَ بهش میگم سکوت میکنه و حتی تلاش نمیکنه تکرار کنه اما در مورد کلمات دیگه ا ...

احتمالا لج کرده

دیده حساس شدی نمیگه ی مدت اصلا نگو ک بهت بگه مامان

من بچم 8ماهشه هرکاری همسرم میکنه یا میومد میگفتم با با اومد.با با فلان کرد.الان یاد گرفته

ی هفته هست میگم مامان شیر برات اماده کرده.مامان دوست داره.داره سعی میکنه بگه ی چیزای نامفهومی میگه

اما دد.بابا.در در.به به.ننه رو میگه

احتمالا لج کرده دیده حساس شدی نمیگه ی مدت اصلا نگو ک بهت بگه مامان من بچم 8ماهشه هرکاری همسرم میکن ...

اصلاً بهش اصرار نمیکنم. همینش برام عجیبه که چرا با اینکه من حساسیتی نشون ندادم یا گیر ندادم به این موضوع بازم اوضاع اینه!

پسر منم خیلی زود به کلمه گفتن با منظور افتاد