2777
2789
عنوان

دوست مجردم با ی مرد متاهل دوتا بچه دار رابطه داره !!

| مشاهده متن کامل بحث + 5099 بازدید | 147 پست

اا دیشب ی تاپیک بود

تو همین مایه ها اونقدر خندیدیم😂

اون دوستتم انگل هست

ازش فاصله بگیر 

فردا هوار زار زندگی تو میشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرا اونو طلاق نمیده بیاد اینو بگیره 

بجاش ترتیب اینو میده میندازه اشغالی تو غصه نخور احمقو

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

هیچ کاری نکن .. هیچ کاری... فقط بهش بگو  اون ب پای زنش و بچش نموند .. فک نکن ب پای توام می مونه .... 😢

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

همون لیاقتش یه مرد کثیف با دو تا بچه هستش

خااااک بر سرش کنن چقدر پست و بی ارزشه هر چی بندازن جلوش راضیه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

كلا از ماست كه برماست. ما خانوما اصلا هواي همو نداريم. واقعا دوستتون انتظار داره خوشبخت بشه با خراب كردن زندگي يه نفر ديگه؟؟؟؟؟؟ به نظر من نميتونيين هيچ جوره كمكش كنين و كلا باهاش قطع رابطه كنين بهتره

خیلی ناراحتم خیلی سعی کردم سر ب راهش کنم الان رابطمو باهاش کم کردم دوسم میخاد ولش کنه اون مرده هم ول کن نیس میگه زن دومم شو ی بچش ابتدایی یکی دیگم ۳سالشه زنشم میدونه داره زندگی میکنه 

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....