2777
2789
عنوان

برای افزایش ایمنی بدن بچه هاتون بهشون چی میدید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 32 پست
من داروی شیمیایی نمیدم ،به پسرم ارموقعی که غذا خور شده قاطی غذاش سویق کودک دادم که شامل تفت داده دان ...

تعریف سویق زیاد شنیدم

مزه ش چطوریه؟

میشه ب همه غذاهاش زد؟

یا رب نظر تو برنگردد...
مفید که عالیه ،بذارید متنش پیدا کنم میفرستم 

روی وزن گیری بچتون تاثیر داره؟ 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مفید که عالیه ،بذارید متنش پیدا کنم میفرستم 

مرسي عزیزم 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

یا زهرا(س):

‍ ‍ 🍃🌸🍃🌸🍃

🌸🍃🌸 

🍃🌸

🌸

✍️  سرلاک اسلامی

اگر نگران سلامت فرزندان خود هستید از دادن سرلاک هایی که حاوی مواد  نگه دارنده بسیار هستند بپرهیزید.

👌بهترین غذا برای کودک

سویق کودک

سویق کودک ترکیبی از سویق گندم، جو، عدس، نخود و سنجد می باشد که همان سویق کامل است.

✍️روش مصرف :

☄️به صورت رقیق با شیر گرم برای کودکان شیرخوار البته بالای ۶ ماهه

☄️به صورت فرنی؛ ترکیب با آب جوش و کمی عسل یا سه شیره 

( چون سویق کاملا پخته شده است نیاز به پختن مجدد نداره )

☄️ترکیب با عسل یا سه شیره به صورت خمیر که به ان حلوای سویق میگویند.

که می توانید با قالب زدن و شکل ددن ان را برای کودکان جذاب کنید و به شکل شکلات در اورید .

و...

🍼فواید سویق کودک : 

💜کمک‌ به رشد کودکان 

💜باعث چاقی و رویش گوشت

💜یک غذای کامل برای کودک 

💜تقویت سیستم دفاعی بدن 

💜تقویت استخوانها 

💜جلوگیری از یبوست به دلیل فیبر بالای سبوس ها

🌸

🍃🌸

🌸🍃🌸 

🍃🌸🍃🌸🍃

@DaftareAyatollahTabrizian

مزش مثل آرد ،قاطی ماست ،فرنی ،حریره ،سوپ همه چی میشه 

مرسي عزیزم... ممنون... من ی پیج تو اینستا دیدم ک خانم درست میکنه میفروشه... نميدونم حالا از اون بخرم یا آیت الله تبریزیان 

بله ،استخون بندیشون بیشتر محکم میکنه تا چاقشون کنه 

خیلی دوس دارم بچم مریض نشه... يا اگر شد حداقل بدنش قوی باشه ک با ی سرماخوردگی از پا نیوفته 

خیلی دوس دارم بچم مریض نشه... يا اگر شد حداقل بدنش قوی باشه ک با ی سرماخوردگی از پا نیوفته 

درکل که سویق خوبه ،ولی بنظرم خیلی غصه چیزی که هنوز نیومده نخورید ،هرچی به این منفیا فکر کنیم بیشتر سراغمون میان 

من از سایتشون سفارش میدم ،ازهرجایی نگیرید 

آخه اینم یکی از دوستان معرفی کرده بود ک قبلا استفاده کرده واسه خودش... ميگفت خوشمزه و تازه است...