2777
2789
عنوان

وزن بچه های 27ماهتون چقدره؟

95 بازدید | 11 پست

خیلی نگران وزن پسرم هستم 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نگران وزن دخترمم 27ماهشه ده کیلو 😢

نمیدونم چه کنم قدش ماشااله خوبه وزن زمان تولدشم 2600بود 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

دختر من 27 ماهگی وزنش 12 بود و ظاهرش قلمی لاغر

شمریم اگر روز ستم خاموشیم ... خون است اگر آب خنک می نوشیم ... آن سوی جهان کرب و بلایی برپاست ... هه ماهم دلمان خوش است مشکی پوشیم😢 

پسرم وزنش 13/5

ولی قدش نميدونم... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
منم نگران وزن دخترمم 27ماهشه ده کیلو 😢 نمیدونم چه کنم قدش ماشااله خوبه وزن زمان تولدشم 2600بود&nbs ...

قدش چطور اندازه بگیرم؟ خوابیده؟ یا ایستاده؟ 

منم نگران وزن دخترمم 27ماهشه ده کیلو 😢 نمیدونم چه کنم قدش ماشااله خوبه وزن زمان تولدشم 2600بود&nbs ...

پسر من وزن تولدش 3600 بود... روی نمودار الان بایذ 16باشه... تقریبا 2کیلو کم داره... 

قدش چطور اندازه بگیرم؟ خوابیده؟ یا ایستاده؟ 

الان دیگه میتونی ایستاده بگیری 

من پاشنه پاشو میچسبونم به دیوار سرشو یکم بالا میارم علامت میزنم رو دیوار وبعد اندازه میگیرم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
پسر من وزن تولدش 3600 بود... روی نمودار الان بایذ 16باشه... تقریبا 2کیلو کم داره... 

الان چند کیلوئه؟

ببین دختر من باید دوازده با سیزده باشه ولی ده هستش 

خیلی نگرانم براش فقط از خدا میخوام سالم باشه ولی خب وزنم مهمه دیگه

الان چند کیلوئه؟ ببین دختر من باید دوازده با سیزده باشه ولی ده هستش  خیلی نگرانم براش فقط از ...

الان سیزده و نیم... غذا هم خوب میخوره تقریبا...